• Bel naar +31(0)546633700

Rijbak beregening

de perfecte rijbodem beregening

Beregening

Beregeningsysteem voor de rijbodem van uw paarden

Bent u op zoek naar een beregeningsysteem voor de rijbodem van uw paarden of een nevelsysteem voor de rijbak? Dan zit u hiervoor goed bij Q-Line. Stofontwikkeling is een veel gekend probleem bij rijbakken. Een lage luchtvochtigheid en een intensief gebruik van de bodem leidt al snel tot opwaaiend stof en zand en een onstabiele bodem. Trainen onder deze omstandigheden is niet prettig en erg ongezond voor paard en ruiter. Speciaal hiervoor koopt u bij ons een beregeningsysteem voor de rijbodem van uw paarden of een nevelsysteem voor de rijbak.

Beregeningsysteem voor de rijbodem van uw paarden voor een langere levensduur van de rijbak

Een regelmatig besproeide rijbak heeft een beduidend langere levensduur en een beter rijvlak/ hoefslag. Q-Line® maakt in het nevelsysteem voor de rijbak of het beregeningsysteem voor de rijbodem van uw paarden gebruik van speciale sproeiers die door middel van de juiste beneveling het rijvlak gelijkmatig besproeien. Uw rijbak wordt op een duurzame manier vrij van stof met een Q-line beregeningssysteem voor de rijbodem van uw paarden of een nevelsysteem voor de rijbak. Bekijk ook zekers eens een van onze artikelen voor de warming-up van uw paarden of een van de andere paardensportartikelen.

Bel nu en vraag naar de mogelijkheden

Heeft u interesse gekregen in het aanschaffen van een beregeningsysteem voor de rijbodem van uw paarden of een nevelsysteem voor de rijbak? Ons bedrijf geeft u graag meer informatie over dit product en voorziet u graag van de mogelijkheden. Heeft u ergens anders nog een vraag over of kunt u een product uit het assortiment niet vinden, bijvoorbeeld een solarium? Ook hiermee helpen wij u graag. Neem contact met ons op door te bellen naar +31(0)546633700 of stuur een e-mail naar info@Q-Line.com. Wij helpen u ook graag met de service en onderhoud van de producten.

Altijd vochtig
  • Eenvoudige bediening
  • Slijtvaste sproeiers
  • Perfecte waterverdeling
  • Bedrijfszeker