• Bel naar +31(0)546633700

Mobiele beregening

Binnenbakberegening 20x40

Artikelnummer 26-5-20-03040

Prijs op aanvraag
Offerte aanvragen
  • Uiterst robuust
  • Aparte hoefslag beregening
  • Perfecte waterverdeling
  • Op elke plek in te zetten
  • Jaren beproefde elektronische aansturing
  • Slijtvaste nevel sproeiers

Stofontwikkeling is een veel gekend probleem bij rijbakken. Een lage luchtvochtigheid en intensief gebruik van de bodem leid al snel tot opwaaiend stof en zand. Trainen onder deze omstandigheden is niet prettig en erg ongezond voor paard en ruiter.

Om deze stofvorming tegen te gaan zijn er een aantal beregeningssystemen ontwikkeld. De Q-line® beregeningssystemen zorgen voor een gelijkmatige grondvochtigheid van uw rijbodem. U hoeft zich nooit meer zorgen te maken over een ongezonde en onprettige stofwolk. Het systeem kan automatisch afgesteld of handmatig ingeschakeld worden zodat u ten alle tijden een perfecte ondergrond hebt om op te rijden.

Een regelmatig besproeide bodem heeft een beduidend langere levensduur en een beter rijvlak. Q-line® maakt in haar systemen gebruik van speciale sproeiers die door middel van de juiste beneveling het rijvlak gelijkmatig besproeien.

Uw rijvlak, duurzaam en vrij van stof met een Q-line® beregeningsysteem.

Door de separate aansturing van de sproeikoppen kan de beregening zeer goed worden opgedeeld in verband met het sneller drogen van bepaalde stukken van de rijbodem. Door de optimale verdeling van de sproeiers wordt een gelijkmatige beregening verkregen.

De instelbare besturingsunit is zeer gemakkelijk te bedienen, is volledig waterdicht en afsluitbaar. De stroom- en watervoorziening loopt standaard door een slangenpakket of optioneel door een industriële rupsketting.

De aansturing van de sproeiers is standaard automatisch. Omdat het systeem zo goed als niet nadruppelt, kan de rijhal direct na het sproeien weer gebruikt worden

Gerelateerde producten