• Bel naar +31(0)546633700

Nevelbuis beregening

Standaard beregening

Artikelnummer 26-5-06-02040

Prijs op aanvraag
Offerte aanvragen
  • Slijtvaste nevel sproeiers
  • Jaren beproefde elektronische aansturing
  • Uiterst robuust
  • Eenvoudige bediening
  • Perfecte waterverdeling
  • Computer wifi voorbereid

Stofontwikkeling is een veel gekend probleem bij rijbakken. Een lage luchtvochtigheid en intensief gebruik van de bodem leid al snel tot opwaaiend stof en zand. Trainen onder deze omstandigheden is niet prettig en erg ongezond voor paard en ruiter.

Om deze stofvorming tegen te gaan zijn er een aantal beregeningssystemen ontwikkeld. De Q-line® beregeningssystemen zorgen voor een gelijkmatige grondvochtigheid van uw rijbodem. U hoeft zich nooit meer zorgen te maken over een ongezonde en onprettige stofwolk. Het systeem kan automatisch afgesteld of handmatig ingeschakeld worden zodat u ten alle tijden een perfecte ondergrond hebt om op te rijden.

Een regelmatig besproeide bodem heeft een beduidend langere levensduur en een beter rijvlak. Q-line® maakt in haar systemen gebruik van speciale sproeiers die door middel van de juiste beneveling het rijvlak gelijkmatig besproeien.

De beregeningsystemen van Q-line® zijn ontworpen en gebouwd volgens de hoogste normen en laatste technologische maatstaven, waarbij de veiligheid van het paard op de eerste plaats komt.

Uw rijvlak, duurzaam en vrij van stof met een Q-line® beregeningsysteem.

Door de een optimale verdeling van de sproeiers wordt een gelijkmatige beregening verkregen.

De aansturing van de sproeiers is standaard automatisch.

Omdat het systeem zo goed als niet nadruppelt, kan de rijhal direct na het sproeien weer gebruikt worden. Dit beproefde systeem bestaat uit sproeibuizen die door middel van hard pvc buizen boven het rijvlak zijn gemonteerd. De vernevelaars vernevelen het water fijn en gelijkmatig.

Gerelateerde producten