• Bel naar +31(0)546633700

Vitafloor VMC

met basic besturing

Artikelnummer 33-5-05-00230

Prijs op aanvraag
Offerte aanvragen
  • Mobiel
  • Verticale vibratie
  • Geruisloos
  • Eenvoudige bediening

Vitafloor biedt het neusje van de zalm op het gebied van trainings- en revalidatieapparatuur zoals de vrijstaande trilplaat van het type VMC. De VMC is ontworpen met de gedachte dat hij ook meegenomen moet kunnen worden naar bijvoorbeeld meerdaagse wedstrijden op een andere locatie

De Vitafloor VMC is een veilig en gebruikersvriendelijk vibratiesystem, wat de bloeddoorstroming helpt te verbeteren en tegelijkertijd als trainings- en massagemethode dient. De Vitafloor kan gebruikt worden voor zowel het voorkomen als behandelen van blessures alsmede voor het trainen van uw paard in het algemeen.

De Vitafloor VMC is de kleinste trilplaat tot nu toe in ons assortiment en combineert een superieure opwaartse (verticale) vibratie met een kleinere omvang en budget. Het heeft een compact formaat met een afmeting van 90 cm x 200 cm en maakt gebruik van een standaard 230 V stopcontact. Het is gemaakt van duurzame materialen en wordt geleverd met verstelbare voeten en een waterbestendige besturingskast met variabele frequentieregeling. Er is geen installatie noodzakelijk en U heeft alleen een harde en vlakke ondergrond en een stopcontact nodig om met de vibratietraining te beginnen.

Steffen Peters S. Peters Dressage, San Diego CA, USA

"Wedstrijdpaarden in topvorm" "De Vitafloor is een waardevolle aanvullen voor onze wedstrijdpaarden, het helpt echt om ze in topvorm, zuiver en gezond te houden!"

Meer ervaringen