• Bel naar +31(0)546633700

Vitafloor VME

met basic besturing

Artikelnummer 33-5-05-23230

Prijs op aanvraag
Offerte aanvragen
  • Mobiel
  • Verticale vibratie
  • Geruisloos
  • Eenvoudige bediening

Vitafloor biedt het neusje van de zalm op het gebied van trainings- en revalidatieapparatuur zoals de vrijstaande trilplaat van het type VME. De VME is ontworpen met de gedachte dat hij ook meegenomen moet kunnen worden naar bijvoorbeeld meerdaagse wedstrijden op een andere locatie

De Vitafloor VME is een veilig en gebruikersvriendelijk vibratiesystem, wat de bloeddoorstroming helpt te verbeteren en tegelijkertijd als trainings- en massagemethode dient. De Vitafloor kan gebruikt worden voor zowel het voorkomen als behandelen van blessures alsmede voor het trainen van uw paard in het algemeen.

De Vitafloor VME is de kleinste trilplaat tot nu toe in ons assortiment en combineert een superieure opwaartse (verticale) vibratie met een kleinere omvang en budget. Het heeft een compact formaat met een afmeting van 90 cm x 200 cm en maakt gebruik van een standaard 230 V stopcontact. Het is gemaakt van duurzame materialen en wordt geleverd met verstelbare voeten en een waterbestendige besturingskast met variabele frequentieregeling. Er is geen installatie noodzakelijk en U heeft alleen een harde en vlakke ondergrond en een stopcontact nodig om met de vibratietraining te beginnen.

Standaard opties

Laura Graves

“Ik had het voorrecht om een Vitafloor te gebruiken terwijl ik in België op stal stond ter voorbereiding op de Wereldruiterspelen van 2014. Ik aarzelde of mijn paard nerveus zou zijn, maar hij accepteerde de sessies heel snel en leidde zichzelf al snel naar de vloer! Vitafloor helpt mijn paarden comfortabel te houden op manieren die ik niet kan. De vibratie dringt veel dieper door dan welke icing-technologie of massage dan ook en behandelt het hele lichaam in elke sessie. Naast de fysieke voordelen, zijn de paarden er dol op!”

Meer ervaringen