• Bel naar +31(0)546633700

Rijbak lichtmast

Kantelbare lichtmast

Artikelnummer 09-5-10-00001

€ 871,20

€ 720,00 exclusief BTW

  • 5 jaar garantie
  • Stalen mast
  • Compact in transport
  • Met kantelpunt
  • Excl. lamp armatuur

Optimaliseer uw buitenpiste met essentiële terreinverlichting, zodat u moeiteloos kunt rijden of lesgeven, zelfs in de avonduren.

Bij het kiezen van buitenbakverlichting zijn er belangrijke criteria om in gedachten te houden. De gewenste verlichtingssterkte voor trainingspistes wordt bereikt met onze LED-lamp, die u optioneel kunt selecteren in het menu. Deze krachtige lamp garandeert helderheid en efficiëntie.

Onze kantelbare mast, geleverd als een handig bouwpakket van 3 m x 0,3 m x 0,8 m, inclusief de doos en kabels, biedt de flexibiliteit die u nodig heeft. Na het storten van de betonnen voet kunt u de mast installeren, waardoor deze een indrukwekkende hoogte van ongeveer 8 m bereikt.

Zorg ervoor dat uw buitenpiste perfect verlicht is, zodat u veilig en zonder belemmeringen kunt genieten van uw avondrijritten of lessen. Kies voor onze hoogwaardige LED-verlichting en geniet van de voordelen van een goed verlichte buitenbak.

Bepaal de montagehoogte aan de hand van de volgende berekening.

Maximale breedte is masthoogte 8m x 2,5 = ca 20 mtr
Maximale diepte is masthoogte 8m x 2,5 = ca 20 mtr

Wij hebben voor u al berekend hoeveel en waar de lichtmasten het beste geplaatst kunnen worden. Bij downloads vindt u de tekening voor het plaatsen van de masten.