• Bel naar +31(0)546212361
  • Rechtstreeks uit de fabriek
  • 25 jaar ervaring
  • Kwaliteit en duurzaamheid

Rijbak lichtmast

Kantelbare lichtmast

Artikelnummer 09-5-10-00001

€ 871,20

€ 720,00 exclusief BTW

  • 5 jaar garantie
  • Stalen mast
  • Compact in transport
  • Met kantelpunt
  • Excl. lamp armatuur

Optimaliseer uw buitenpiste met essentiële terreinverlichting, zodat u moeiteloos kunt rijden of lesgeven, zelfs in de avonduren.

Bij het kiezen van buitenbakverlichting zijn er belangrijke criteria om in gedachten te houden. De gewenste verlichtingssterkte voor trainingspistes wordt bereikt met onze LED-lamp, die u optioneel kunt selecteren in het menu. Deze krachtige lamp garandeert helderheid en efficiëntie.

Onze kantelbare mast, geleverd als een handig bouwpakket van 3 m x 0,3 m x 0,8 m, inclusief de lasdoos en kabels, biedt de flexibiliteit die u nodig heeft. Na het storten van de betonnen voet kunt u de mast installeren, waardoor deze een indrukwekkende hoogte van ongeveer 8 m bereikt.

Zorg ervoor dat uw buitenpiste perfect verlicht is, zodat u veilig en zonder belemmeringen kunt genieten van uw avondrijritten of lessen. Kies voor onze hoogwaardige LED-verlichting en geniet van de voordelen van een goed verlichte buitenbak.

Energie-efficiëntie:
LED-verlichting staat bekend om haar energiezuinigheid. Vergeleken met traditionele verlichtingssystemen verbruiken LED's aanzienlijk minder elektriciteit, wat resulteert in lagere energiekosten en een verminderde ecologische voetafdruk. Dit kan vooral gunstig zijn voor grote paardenrijbakken met langdurige verlichtingsbehoeften.

Lange levensduur:
LED-lampen hebben een aanzienlijk langere levensduur dan conventionele lampen. Ze kunnen tot wel 50.000 uur meegaan, wat betekent dat ze minder vaak vervangen hoeven te worden. Dit bespaart niet alleen op vervangingskosten, maar vermindert ook de onderhoudsinspanningen.

Richtbare verlichting:
LED's kunnen gericht worden om het licht precies daar te laten schijnen waar het nodig is. Dit is bijzonder nuttig voor een paardenrijbak waar specifieke gebieden zoals de piste, hindernissen of de toeschouwersruimte verlicht moeten worden. Met LED's kunnen de lichtstralen nauwkeurig worden gecontroleerd en gericht, wat resulteert in betere verlichting en minder strooilicht.

Veiligheid en zichtbaarheid:
LED-verlichting biedt uitstekende helderheid en kleurweergave, wat zorgt voor verbeterde zichtbaarheid en veiligheid in de paardenrijbak. Ruiters, trainers en toeschouwers kunnen de paarden en de omgeving duidelijk zien, wat het risico op ongelukken vermindert. Bovendien zorgen LED's voor een consistente verlichting zonder flikkering, wat vermoeidheid van de ogen kan helpen verminderen en het welzijn van zowel mens als dier bevordert.

Bepaal de montagehoogte aan de hand van de volgende berekening.

Maximale breedte is masthoogte 8m x 2,5 = ca 20 mtr
Maximale diepte is masthoogte 8m x 2,5 = ca 20 mtr

Wij hebben voor u al berekend hoeveel en waar de lichtmasten het beste geplaatst kunnen worden. Bij downloads vindt u de tekening voor het plaatsen van de masten.

Gerelateerde producten
Mobiel betaalsysteem

4 uitvoeringen vanaf € 769,56

Bekijk product
Horselight

3 uitvoeringen vanaf € 630,41

Bekijk product
Pop up beregening

4 uitvoeringen vanaf € 1.881,55

Bekijk product