• Bel naar +31(0)546212361
  • Rechtstreeks uit de fabriek
  • 25 jaar ervaring
  • Kwaliteit en duurzaamheid

Storing en Reparatie

wij zorgen dat u weer draait

bel voor een snelle oplossing

Storing en Reparatie

Bij Q-Line begrijpen we hoe essentieel uw trainingsapparatuur is voor het welzijn en de prestaties van uw paarden. Of het nu gaat om een trainingsmolen, stapmolen, solarium, aquatrainer, loopband of een beregeningsinstallatie voor uw rijbodem, de continuïteit van deze systemen is cruciaal. Daarom biedt Q-Line een gespecialiseerde storingsdienst die garandeert dat eventuele problemen snel en vakkundig worden opgelost.

BEL MET +31546-212361 VOOR EEN AFSPRAAK

Onze ervaren technici staan klaar om te reageren op elke storing, waarbij ze niet alleen uitgebreide kennis van Q-Line producten inzetten, maar ook van apparatuur van andere merken en fabrikanten. Dit is mogelijk omdat wij een uitgebreide voorraad van onderdelen van diverse merken op voorraad houden, zodat we snel kunnen handelen zonder onnodige vertragingen.

Met een onderhoudscontract bij Q-Line kunt u bovendien profiteren van ons aantrekkelijke storingsabonnement, waarbij u verzekerd bent van prioritaire service in geval van storingen. Ons technisch beheer omvat meer dan alleen onderhoud en reparaties. Wij bieden een totaalpakket, van het vervangen van onderdelen tot het schoonmaken en winterklaar maken van uw apparatuur.

Kies voor de zekerheid en expertise van Q-Line om uw trainingsapparatuur in optimale staat te houden. Onze storingsdienst staat voor u klaar om snel ter plaatse te zijn bij storingen en om ervoor te zorgen dat uw trainingsmolen of beregeningsinstallatie altijd klaar is voor gebruik, ongeacht het seizoen. Met Q-Line bent u verzekerd van betrouwbaar technisch beheer en snelle service, altijd en overal.


Van storing tot reinigen
  • Adequate hulp
  • Voor alle merken
  • Ook mogelijk met abonnement