• Bel naar +31(0)546212361
  • Rechtstreeks uit de fabriek
  • 25 jaar ervaring
  • Kwaliteit en duurzaamheid

Hoefslag en longeer overkappingen

elke dag beschermd trainen

Hoefslag en longeer overkappingen

Q-line Hoefslag- en Longeer Overkappingen: Uw Paarden, Onze Bescherming

Welkom bij Q-line, uw toonaangevende partner voor hoogwaardige hoefslag- en longeer overkappingen. Onze oplossingen bieden niet alleen bescherming tegen weersinvloeden zoals zon, regen en sneeuw, maar optimaliseren ook de dagelijkse training van uw paarden in de trainingsmolen gedurende het hele jaar.

Waarom Kiezen voor Q-line Overkappingen?

Constructiedetails:
Onze overkappingen worden vervaardigd uit gegalvaniseerd balkstaal van de hoogste kwaliteit, verdeeld over meerdere secties. Elk onderdeel is zorgvuldig doorgerekend volgens de geldende bouwvoorschriften, wat garant staat voor stevigheid en veiligheid.

Dakbedekking:
De dakbedekking bestaat uit stalen profielplaten met het bekende 32mm damwandprofiel. Vervaardigd uit duurzaam staal en voorzien van een hoogwaardige coating, worden deze platen speciaal op maat gemaakt voor uw overkapping. U heeft de vrijheid om de kleur te kiezen die bij uw stal past, met een geruststellende garantie van 30 jaar op de coating, ondersteund door de fabrikant van het gecoate staal, Arcelor.

Anti-condens Vilt:
Onze dakplaten zijn standaard uitgerust met anti-condens vilt aan de onderzijde. Dit geavanceerde vilt absorbeert vocht (maximaal 600 gr/m2) en minimaliseert condensvorming tussen de periodes van temperatuurschommelingen, waardoor een gezond klimaat voor uw paarden wordt behouden.

Stalen Profiel Gordingen:
De overkappingen zijn uitgerust met robuuste stalen profielgordingen. Dit veelzijdige profiel fungeert als dakgording, wandgording of vloerligger en wordt versterkt door de naar binnen gebogen extra lip. Met een standaard zinklaag van Z275 (275 g/m²) of ZMA140 (140 g/m²) zijn deze gordingen bestand tegen de tand des tijds.

Sneeuwlast:
Onze overkappingen zijn ontworpen om een sneeuwlast tot 2500N te dragen, met de verantwoordelijkheid voor de sneeuwlast bij de klant. En de daken zijn berekend voor windgebied 3. Het streven naar duurzaamheid en veiligheid staat bij ons voorop.

Kies Voor Duurzaamheid, Kies Voor Q-line
In conclusie bieden wij niet alleen bescherming voor uw paarden, maar investeren wij ook in de langdurige functionaliteit van uw stal. Onze hoogwaardige constructie, duurzame coating en doordachte details maken Q-line overkappingen de ideale keuze voor elke stal. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw stal naar een hoger niveau tillen.

Afgedekt
  • Voldoende oversteek
  • Duurzaam
  • Thermisch verzinkt
  • CE Normering
  • Robuuste constructie
  • Berekend volgens norm NEN-EN 1990:2002