• Bel naar +31(0)546212361
Stuur een bericht

Trainingsmolen

gecontroleerd bewegen

Trainingsmolen

Trainingsmolens voor paarden

Q-Line biedt u verschillende trainingsmolens voor paarden. Regelmatige beweging is van groot belang voor de conditie van elk paard. Door middel van trainingsmolens geeft u uw paard de nodige beweging in een gecontroleerde veilige omgeving. Deze molens zijn te verkrijgen bij ons bedrijf. Daarnaast helpen wij u graag bij het vinden bij de juiste molens die geschikt zijn voor uw paard.

Trainingsmolens met diverse opties

De besturingskast van de trainingsmolens is uitgerust met diverse opties voor het tijdsinterval van de richting wissel. De snelheden zijn met de waterdichte snelheidsregelaar in te stellen en standaard is de kast voorzien van vakselectie en vaste richting. De juiste paardensportartikelen zijn noodzakelijk voor een goede verzorging van uw paard. Ook bieden wij onder andere artikelen voor de warming-up van uw paard aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een solarium. Alles wat u nodig heeft voor uw paard, vindt u onder één dak binnen ons assortiment.

Ontdek alle molens voor het trainen van uw paarden

Trainingsmolens zijn een belangrijk onderdeel voor de conditie van paarden. Ze houden de conditie van uw paard hoog door een van deze molens aan te schaffen. Bekijk hiervoor ons volledige assortiment of neem direct contact met ons op voor meer informatie. Bel hiervoor naar +31(0)546633700 of stuur een e-mail naar info@Q-Line.com. Ook voor vragen over de betaling en garantie van de artikelen kunt u contact met ons bedrijf opnemen.

De professional
  • Direct aangedreven
  • Industriële aandrijving
  • Onderhoudsarm
  • Veiligheidshekken
  • Extra zwaar uitgevoerd