• Bel naar +31(0)546633700

Safety Wall

de veiligste hoefslagwand

Safety Wall (hoefslagwand)

Safety Wall

Wanneer u op zoek bent naar een Safety Wall, dan zit u hiervoor goed bij Q-Line. Binnen maneges moeten tegenwoordig aan veel veiligheidseisen voldoen en dat is ook begrijpelijk; in een binnenbak wordt soms hard gereden en dit is niet altijd ongevaarlijk. Speciaal voor deze veiligheidsredenen kunt u bij ons een Safety Wall als veiligste een hoefslagwand kopen. Wij bieden een assortiment met vele artikelen waarmee u de veiligheid waarborgt van u en uw paard.

Safety Wall als veiligste hoefslagwand

De Safety Wall is de veiligste hoefslagwand die u bij ons kunt kopen. De Safety Wall is watervast en kan alle mechanische belastingen weerstaan. De speciale kunststof en gladde afwerking maakt deze wand moeilijk te beschadigen en gaat een leven lang mee. U vindt bij ons verschillende benodigdheden voor de manege. Denk bijvoorbeeld aan een manege wand. Naast dat u bij ons een Safety Wall als veiligste hoefslagwand kunt kopen, bieden wij u graag nog meer paardensportartikelen aan in ons assortiment. Bekijk het aanbod en bestel al paard benodigdheden op één plek. Daarnaast bieden wij ook deskundig advies aan over onze producten.

Ontdek de voordelen

Bent u benieuwd geworden naar de voordelen van een Safety Wall als veiligste hoefslagwand die u bij ons bedrijf kunt kopen? Aarzel dan niet en bekijk vandaag nog het volledige aanbod. Heeft u vragen over een van de producten of bent u simpelweg benieuwd naar meer informatie? Neem hiervoor direct contact met ons op en wij voorzien u graag van meer informatie. Bel hiervoor naar +31(0)546633700 of stuur een e-mail naar info@Q-Line.com.

Duurzaam
  • Watervast
  • Slagvast
  • Vuil afstotend
  • Schokabsorberend
  • 100% recyclebaar