• Bel naar +31(0)546212361
  • Rechtstreeks uit de fabriek
  • 25 jaar ervaring
  • Kwaliteit en duurzaamheid

Rijbak beregening

de perfecte rijbodem beregening

Rijbak beregening

Beregeningsysteem voor de rijbodem van uw paarden
Bent u op zoek naar een effectief beregeningsysteem voor de rijbodem van uw paarden of een nevelsysteem voor uw binnenrijbak? Bij Q-Line bent u aan het juiste adres. Stofontwikkeling vormt vaak een hinderlijk probleem in rijbakken. Lage luchtvochtigheid en intensief gebruik van de bodem resulteren snel in opwaaiend stof en zand, wat leidt tot een instabiele bodem. Trainen onder dergelijke omstandigheden is niet alleen onaangenaam, maar ook ongezond voor zowel het paard als de ruiter. Bij Q-Line bieden we speciale beregeningsystemen voor de rijbodem van uw paarden en nevelsystemen voor uw rijbak om dit probleem aan te pakken.


Beregeningsysteem voor de rijbodem van uw paarden voor een langere levensduur van de rijbak

Onze beregeningsystemen voor de rijbodem van uw paarden dragen bij aan een langere levensduur van uw rijbak en zorgen voor een beter rijvlak en hoefslag. Q-Line® maakt gebruik van geavanceerde sproeiers in het nevelsysteem voor de rijbak en het beregeningsysteem voor de rijbodem van uw paarden. Deze sproeiers zorgen voor een gelijkmatige besproeiing, waardoor stof effectief wordt verminderd. Onze beregeningssystemen zijn duurzaam en houden uw rijbak stofvrij. Ontdek ook onze producten voor het opwarmen van uw paarden en andere paardensportartikelen.

Bel nu en vraag naar de mogelijkheden

Heeft u interesse in het aanschaffen van een beregeningsysteem voor de rijbodem van uw paarden of een nevelsysteem voor uw paarden rijbak? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en om de mogelijkheden te bespreken. Heeft u andere vragen of zoekt u naar specifieke producten zoals een solarium? Ook daarbij helpen wij u graag. U kunt ons bereiken via telefoonnummer +31(0)546633700 of stuur een e-mail naar info@Q-Line.com. Bij Q-Line staan wij klaar om u te assisteren, niet alleen bij de aanschaf, maar ook bij service en onderhoud van onze producten.

Altijd vochtig
  • Eenvoudige bediening
  • Slijtvaste sproeiers
  • Perfecte waterverdeling
  • Bedrijfszeker