• Bel naar +31(0)546633700

Safety Wall Hoefslagwand

Standaard zwart paneel

Artikelnummer 30-4-05-09005

Prijs op aanvraag
Offerte aanvragen
  • Slagvast
  • 10 jaar garantie (carry in basis)
  • Volledig recyclebaar
  • Schokabsorberend
  • Watervast
  • Eenvoudig te reinigen

Koop voor op de manege een wand voor de binnenbak

Heeft u een eigen manege en bent u hiervoor op zoek naar een wand voor de binnenbak? Dan zit u hiervoor goed bij Q-Line. Binnen maneges moeten tegenwoordig aan veel veiligheidseisen voldoen en dat is begrijpelijk. In een binnenbak wordt soms hard gereden en dit is niet altijd ongevaarlijk. De wand in de binnenbak op de manege is vaak afgedekt met hout of staal en kan bij een botsing vervelende verwondingen veroorzaken bij paard en ruiter.

Verhoog de veiligheid op de manege met een wand voor de binnenbak

De speciaal door Q-Line ontwikkelde Safety Wall hoefslagwand verhoogt de veiligheid in binnen maneges aanzienlijk. De lichtgewicht kunststof Safety Wall hoefslagwand is schok en stoot absorberend en biedt het paard en zijn ruiter bescherming bij contact. De kunststof van de Q-line® Safety Wall rijbakwand is speciaal geproduceerd onder de hoogste normen en technologische maatstaven, zodat het u en uw paard de optimale bescherming biedt.

Een wand die een leven lang meegaat

De Safety Wall rijbakwand is watervast en kan alle mechanische belastingen weerstaan. De speciale kunststof en gladde afwerking maakt de Safety Wall moeilijk te beschadigen en gaat een leven lang mee. Door de vlakke achterzijde is de montage tegen een regelwerk of muur zeer eenvoudig en snel uit te voeren. Ontdek vandaag nog de wand voor de binnenbak en bekijk of er bij de andere paardensportartikelen iets tussen zit. Bekijk daarnaast ook zeker onze trainingsbenodigdheden voor uw paard. Denk onder andere aan een omheining voor de stapmolen.

Bekijk het aanbod en bestel direct

Bent u voor uw manege ook op zoek naar een wand voor de binnenbak? Bekijk hiervoor ons volledige assortiment en maak direct uw keuze. Heeft u nog wat vragen over de wand of bent u benieuwd naar meer informatie over een van onze andere producten of bijvoorbeeld de betaling en garantie? Dan neemt u hiervoor contact met ons op. Hiervoor belt u naar +31(0)546633700 of stuur een e-mail naar info@Q-Line.com.