• Bel naar +31(0)546212361
  • Rechtstreeks uit de fabriek
  • 25 jaar ervaring
  • Kwaliteit en duurzaamheid

Referenties

Referenties uit de Paardensport en Ruitersport

Hier komen tevreden klanten en ervaren ruiters aan het woord. Leest hier wat wetenschappers, instructeurs en professionele ruiters over onze producten zeggen.

Jonty Evans

"Ik heb dressuur gereden en crosscountry trainingen gevolgd met de Sedelogic Pad bij mijn paarden. Mijn gevoel is dat ze erg licht zijn, gemakkelijk te dragen, een uitzonderlijke pasvorm hebben en voor zover ik kan beoordelen zeer effectief zijn! Ik heb geluk omdat mijn zadels allemaal heel goed passen. Het dekje beïnvloedt de pasvorm van het zadel niet en ik denk zelfs dat de Sedelogic pad hun effectiviteit waarschijnlijk vergroot, vooral in een sport waar perfect zijn de hele tijd waarschijnlijk niet mogelijk is. Deze dekjes zullen bijdragen aan die hulpmiddelen die het leven van jou en je paarden makkelijker en beter maken."

Remco Bouwens

"We trainen al onze paarden altijd met de innovatieve Sedelogic zadeldekjes. Elk paard is anders, dus elk paard heeft zijn eigen dekje voor de beste prestaties. Dat is alleen mogelijk met Sedelogic. Ik train bijvoorbeeld Wotan met het Orthopad, zodat het zadel iets aan de achterkant wordt opgetild. Voor hem is het de perfecte oplossing om in elke wedstrijd zijn beste te geven."

Marc-Peter Spahn & Ykje Baron

Heel dankbaar hiervoor !!! We hebben hem vandaag ontvangen en meteen uitgeprobeerd, Top! We hebben nu 3 verschillende types en we kunnen ze alle drie gebruiken, We hebben onze gel-pads ingeruild voor de Sedelogic pads want de paarden lopen er super onder.

Julia Otto - Roll-Up bandage roller

De Roll-up bandage oproller is echt dé uitkomst voor iedereen die gebruik maakt van bandages. Waar ik normaal lang bezig ben met het oprollen van de bandages, is het bij de roll-up binnen 5 seconden klaar! De bandages zijn snel en netjes opgerold zonder er enige moeite voor te hoeven doen. Voor iedere stal een must-have.

Julia Otto - Cooling boots

Om mijn paarden een optimaal herstel te geven na afloop van een intensieve training of wedstrijd, maak ik gebruik van zowel de cooling boots als hoefschoenen. Hiermee zorg ik dat de opgewarmde pezen en banden na de training weer goed kunnen afkoelen voor een beter herstel. De icepacks kan ik makkelijk in het vakje van de boots plaatsen. Omdat het icepack bestaat uit meerdere vierkantjes, buigt hij heel mooi om het been heen! De hoefschoenen zijn makkelijk aan te brengen en blijven goed zitten. Als ik op meerdaagse wedstrijd ga neem ik een kleine vriezer mee om ook hier mijn paarden de juiste zorg te geven en na afloop de benen van mijn paarden te koelen. Ik gebruik de cooling boots zowel voor als achter.

Julia Otto - Massagedekje

Sinds een aantal weken maak ik voorafgaand aan iedere training die mijn springpaarden krijgen gebruik van het warm-up massagedekje. Het dekje leg ik 20 minuten voordat ik ga rijden op. De rug wordt op een rustige manier los gemaakt met verschillende massagestanden. Ik merk aan de paarden dat ze rustig worden van de massage en ook met het rijden is er een enorm verschil! Sommige jonge paarden vonden het opstappen nog wel eens spannend maar dit is aanzienlijk verbeterd met het gebruik van het dekje. Ook paarden die het lastig vinden om hun rug op de goede manier te gebruiken zijn veel losser met rijden en nemen makkelijker de hand en het been aan. Bij mijn sportpaarden maak ik ook naderhand gebruik het dekje. Hiermee zorg ik ervoor dat ook na de training de rugspieren nogmaals goed doorbloed worden voor optimaal herstel. Ik raad het dekje zeker aan bij sportpaarden, paarden die stijf zijn en jonge paarden die gespannen zijn bij op- en afstappen.

Danny & Kimberly Sorenson, Sorenson Ranch Texas, Inc. Whitesboro, TX

Wij zijn dol op onze Q-Line, een 4-paards stapmolen geleverd door Vitafloor USA Inc. Het heeft ons de mogelijkheid gegeven om onze renpaardklanten een geleidelijke en veilige overgang te bieden van rustperiode naar revalidatie tot lichte en matige conditietraining, zodat ze al voorbereid en in goede vorm aan hun formele race training kunnen beginnen. De meesten van hen kijken uit naar hun dagelijkse sessies op "het wiel", zoals wij het noemen. Bovendien heeft het bedrijf uitstekende klantenservice geboden. Ze zijn gemakkelijk bereikbaar en hebben eventuele problemen met hoffelijkheid, professionaliteit en snelheid afgehandeld.

Robert Mendoza- Grand Prix Show Jumper

“Ik gebruik de Sedelogic-pads al een aantal jaren en ben er ongelooflijk blij mee. Vanaf de eerste dag hebben ze hun vorm behouden en zijn ze vandaag net zo goed als de eerste dag dat ik ze gebruikte. Ze zijn dun genoeg om de pasvorm van mijn zadels niet te beïnvloeden, maar hebben genoeg kussen om de ruggen van mijn paarden tevreden te houden.”

VDL Stud - Kwaliteit wint de strijd

"VDL-stud is wereldwijd verantwoordelijk voor meer dan 50 dekhengsten. Sinds 1972 testen we onze warmbloedpaarden en nakomelingen tot op het hoogste niveau en sinds 1996 nemen onze paarden deel aan de Olympische Spelen. Tevens worden onze hengsten met succes gebruikt door andere stamboeken. In de zoektocht naar verbeteren van kwaliteit maken we sinds begin 2022 gebruik van een Vitafloor systeem in ons Europees gecertificeerd dekstation in Bears in Friesland. Onze slogan is “Kwaliteit wint de Strijd” en het gebruik van de Vitafloor past hier heel goed binnen."

Laura Graves, American Dressage athlete.

“Ik had het voorrecht om een Vitafloor te gebruiken terwijl ik in België op stal stond ter voorbereiding op de Wereldruiterspelen van 2014. Ik aarzelde of mijn paard nerveus zou zijn, maar hij accepteerde de sessies heel snel en leidde zichzelf al snel naar de vloer! Vitafloor helpt mijn paarden comfortabel te houden op manieren die ik niet kan. De vibratie dringt veel dieper door dan welke icing-technologie of massage dan ook en behandelt het hele lichaam in elke sessie. Naast de fysieke voordelen, zijn de paarden er dol op!”

Steffen Peters S. Peters Dressage, San Diego CA, USA

"Wedstrijdpaarden in topvorm" "De Vitafloor is een waardevolle aanvullen voor onze wedstrijdpaarden, het helpt echt om ze in topvorm, zuiver en gezond te houden!"

Sjef Janssen | Anky Education Center | Bondscoach dressuurteam België

ERG TEVREDEN OVER DE SERVICE "Wij maken al jaren gebruik van de Vitafloor. Na het gebruik merken wij een duidelijk verschil bij onze paarden; zowel mentaal als fysiek voelen ze erg ontspannen. Daarnaast zijn we erg tevreden over de service die Vitafloor ons levert!"

Martina Regenberg, instructeur op een manege met mensen met een beperking.

Zeer groot succes met de opstaphulp. Onze gehandicapte mensen waarderen de opstaphulp, omdat het hen een heel speciaal gevoel van veiligheid geeft. De opstaphulp geeft aanzienlijke verlichting voor de paarden, maar hier in de manege ook voor mensen met een beperking. De opstaphulp biedt deze mensen een gevoel van veiligheid.

Lily Borden

Al een tijdje was ik op zoek naar de ideale zadelonderlegger omdat ik, net als goede beenbescherming, ook rugbescherming heel belangrijk vind. De S Curve pad heeft super goede schokabsorptie! Ook is het een mooi pad dat onopvallend onder het zadel ligt. Van Q-line kregen we hele vriendelijke instructies hoe we het pad precies moesten gebruiken, zodat het precies naar ons paard vormde. Na het verwarmen en rijden nam het pad de vorm van de rug van ons paard aan. Alsof op maat gemaakt.

Hengsthouderij Höcker

De Warm-Up doet wonderen! Onze pony hengst "Gleissberg Champions League" is door het massagedekje weer super snel fit geworden en kon bij het Bundeschampionat in Warendorf starten.

Vicky Jeffries

Na de eerste behandeling met de warm-up kon ik eindelijk, na 3 jaar van alles proberen, normaal zonder stress op mijn paard stappen die eindelijk stil bleef staan. Ik ben verbaasd over het verschil dat het mounty-pad in minder dan een week voor Jack heeft gemaakt.