• Bel naar +31(0)546633700

Referenties

Referenties uit de Paardensport en Ruitersport

Hier komen tevreden klanten en ervaren ruiters aan het woord. Leest hier wat wetenschappers, instructeurs en professionele ruiters over onze producten zeggen.

Robert Mendoza- Grand Prix Show Jumper

“Ik gebruik de Sedelogic-pads al een aantal jaren en ben er ongelooflijk blij mee. Vanaf de eerste dag hebben ze hun vorm behouden en zijn ze vandaag net zo goed als de eerste dag dat ik ze gebruikte. Ze zijn dun genoeg om de pasvorm van mijn zadels niet te beïnvloeden, maar hebben genoeg kussen om de ruggen van mijn paarden tevreden te houden.”

VDL Stud - Kwaliteit wint de strijd

"VDL-stud is wereldwijd verantwoordelijk voor meer dan 50 dekhengsten. Sinds 1972 testen we onze warmbloedpaarden en nakomelingen tot op het hoogste niveau en sinds 1996 nemen onze paarden deel aan de Olympische Spelen. Tevens worden onze hengsten met succes gebruikt door andere stamboeken. In de zoektocht naar verbeteren van kwaliteit maken we sinds begin 2022 gebruik van een Vitafloor systeem in ons Europees gecertificeerd dekstation in Bears in Friesland. Onze slogan is “Kwaliteit wint de Strijd” en het gebruik van de Vitafloor past hier heel goed binnen."

Laura Graves

“Ik had het voorrecht om een Vitafloor te gebruiken terwijl ik in België op stal stond ter voorbereiding op de Wereldruiterspelen van 2014. Ik aarzelde of mijn paard nerveus zou zijn, maar hij accepteerde de sessies heel snel en leidde zichzelf al snel naar de vloer! Vitafloor helpt mijn paarden comfortabel te houden op manieren die ik niet kan. De vibratie dringt veel dieper door dan welke icing-technologie of massage dan ook en behandelt het hele lichaam in elke sessie. Naast de fysieke voordelen, zijn de paarden er dol op!”

Steffen Peters S. Peters Dressage, San Diego CA, USA

"Wedstrijdpaarden in topvorm" "De Vitafloor is een waardevolle aanvullen voor onze wedstrijdpaarden, het helpt echt om ze in topvorm, zuiver en gezond te houden!"

Sjef Janssen | Anky Education Center | Bondscoach dressuurteam België

ERG TEVREDEN OVER DE SERVICE "Wij maken al jaren gebruik van de Vitafloor. Na het gebruik merken wij een duidelijk verschil bij onze paarden; zowel mentaal als fysiek voelen ze erg ontspannen. Daarnaast zijn we erg tevreden over de service die Vitafloor ons levert!"

Martina Regenberg, instructeur op een manege met mensen met een beperking.

Zeer groot succes met de opstaphulp. Onze gehandicapte mensen waarderen de opstaphulp, omdat het hen een heel speciaal gevoel van veiligheid geeft. De opstaphulp geeft aanzienlijke verlichting voor de paarden, maar hier in de manege ook voor mensen met een beperking. De opstaphulp biedt deze mensen een gevoel van veiligheid.

Lily Borden

Al een tijdje was ik op zoek naar de ideale zadelonderlegger omdat ik, net als goede beenbescherming, ook rugbescherming heel belangrijk vind. De S Curve pad heeft super goede schokabsorptie! Ook is het een mooi pad dat onopvallend onder het zadel ligt. Van Q-line kregen we hele vriendelijke instructies hoe we het pad precies moesten gebruiken, zodat het precies naar ons paard vormde. Na het verwarmen en rijden nam het pad de vorm van de rug van ons paard aan. Alsof op maat gemaakt.

Hengsthouderij Höcker

De Warm-Up doet wonderen! Onze pony hengst "Gleissberg Champions League" is door het massagedekje weer super snel fit geworden en kon bij het Bundeschampionat in Warendorf starten.

Vicky Jeffries

Na de eerste behandeling met de warm-up kon ik eindelijk, na 3 jaar van alles proberen, normaal zonder stress op mijn paard stappen die eindelijk stil bleef staan. Ik ben verbaasd over het verschil dat het mounty-pad in minder dan een week voor Jack heeft gemaakt.