• Bel naar +31(0)546212361
 • Rechtstreeks uit de fabriek
 • 25 jaar ervaring
 • Kwaliteit en duurzaamheid

Trainingsmolen in het dak

20 meter 6 paarden

Artikelnummer 22-5-25-00620

Prijs op aanvraag
Offerte aanvragen
 • Inclusief schrikstroomvoorbereiding
 • Elektronisch remsysteem
 • Direct drive
 • Safety koppeling
 • Geruisloos tijdens bedrijf
 • Diverse veiligheidseigenschappen
 • Onderhoudsarm
 • CE-markering
 • Extra zware uitvoering

Trainingsmolen in het dak
Bij Q-Line kunt u terecht voor een trainingsmolen in het dak voor uw paard. Deze trainingsmolen biedt een directe drive en diverse veiligheidseigenschappen. Hierdoor is deze molen uitermate goed geschikt voor de training van uw paard. De trainingsmolen beschikt over een elektronisch remsysteem en is inclusief schrikstroomvoorbereiding.

Het gemak van een trainingsmolen in het dak
De hangende trainingsmolens combineren het gemak van de trainingsmolen en het met de hand longeren van de paarden onder één dak. Dit is uitgevoerd met extra dikke draagarmen en stylish centrale aandrijfunit met safety koppeling. De trainingsmolen in het dak is standaard uitgerust met diverse veiligheidsvoorzieningen, zoals de lichtgewicht slagvaste paardvriendelijke drijfhekken. De stap/drafkast zorgt voor een gecontroleerde trainingsgang van uw paard. Door middel van de twee standenschakelaar kan er gekozen worden om alleen te stappen of te stappen en te draven.

Een trainingsmolen op het dak is een innovatieve oplossing voor paardeneigenaren die beperkte ruimte hebben op hun erf. Het biedt dezelfde voordelen als een traditionele trainingsmolen, maar maakt efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte.

Ruimtebesparend
Een van de belangrijkste voordelen van een trainingsmolen in het dak is dat het ruimtebesparend is. Het maakt gebruik van het dak van de overkapping, waardoor er geen extra ruimte op het erf nodig is. Dit is vooral handig voor paardeneigenaren met een kleine hoeveelheid land of voor wie geen extra ruimte heeft voor een traditionele trainingsmolen.

Gecontroleerde omgeving
Een trainingsmolen in het dak biedt een gecontroleerde omgeving voor paarden om te trainen. Het ontwerp zorgt voor een veilige en beperkte ruimte, waardoor paarden minder snel de kans hebben om te struikelen of te vallen. Het dak biedt bescherming tegen weersomstandigheden zoals regen, sneeuw of zonneschijn, waardoor paarden altijd kunnen trainen, ongeacht het weer.

Efficiëntie
Een trainingsmolen in het dak kan efficiënter zijn dan een traditionele trainingsmolen. Omdat de trainingsmolen aan het dak is gemonteerd, kan deze gemakkelijk worden geïntegreerd in de dagelijkse routine van het paard en de trainer. Het kan ook handig zijn voor het trainen van meerdere paarden tegelijkertijd, waardoor de trainingstijd efficiënter wordt gebruikt.

Geschikt voor verschillende soorten training
Een trainingsmolen in het dak is geschikt voor verschillende soorten training, waaronder krachttraining, uithoudingsvermogen en revalidatie. Het ontwerp maakt het mogelijk om de snelheid en intensiteit van de training aan te passen aan de behoeften van het paard. Dit kan helpen om de prestaties van het paard te verbeteren en blessures te voorkomen.

Kostenbesparend
Een trainingsmolen in het dak kan kostenbesparend zijn op de lange termijn. Omdat het gebruik maakt van het bestaande dak, zijn er geen extra kosten verbonden aan het bouwen van een aparte trainingsruimte op het erf. Het kan ook helpen om kosten te besparen op de lange termijn door de trainingscapaciteit van het paard te vergroten en blessures te voorkomen.

Conclusie
Een trainingsmolen in het dak kan een waardevolle oplossing zijn voor paardeneigenaren met beperkte ruimte op hun erf. Het biedt dezelfde voordelen als een traditionele trainingsmolen, maar maakt efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte. Het is ruimtebesparend, biedt een gecontroleerde omgeving, is efficiënt, geschikt voor verschillende soorten training en kan kostenbesparend zijn op de lange termijn.

Neem contact op voor een eigen trainingsmolen
Heeft u interesse gekregen in deze trainingsmolen in het dak? Aarzel dan niet en neem hiervoor direct contact met ons bedrijf op! Wij vertellen u graag alles over dit product en geven u antwoord op al uw vragen over onze andere paardensportartikelen. Bel hiervoor naar +31(0)546633700 of stuur een e-mail naar info@Q-Line.com. Heeft u vragen over het verzenden en retourneren van onze producten? Ook hierover vertellen wij u graag meer. Naast deze trainingsmolen kunt u ook bij ons terecht voor andere trainingsbenodigdheden voor uw paard. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een stapmolen.

Gerelateerde producten