• Bel naar +31(0)546633700

Sublime Trainingsmolen

15 meter 4 paarden

Artikelnummer 22-5-20-00415

Prijs op aanvraag
Offerte aanvragen
  • Inclusief schrikstroomvoorbereiding
  • Elektronisch remsysteem
  • Direct drive
  • Safety koppeling
  • Safety Flex drijfhekken
  • Drijfhek met safety ophanging
  • Geruisloos tijdens bedrijf
  • Onderhoudsarm
  • CE-markering
  • Extra zware uitvoering

Een kwalitatief sterk, technologisch geavanceerd ontwerp. Uitgevoerd met extra dikke draagarmen en stylish centrale aandrijfunit met safety koppeling inclusief afdekkap. De trainingsmolen is standaard uitgerust met diverse veiligheidsvoorzieningen zoals de Safety Flex "lichtgewicht slagvaste paardvriendelijke" drijfhekken. De stap/drafkast zorgt voor een gecontroleerde trainingsgang van uw paard. Door middel van de 2 standenschakelaar kan er gekozen worden om alleen te stappen of te stappen en te draven.

Een trainingsmolen is een apparaat dat speciaal is ontworpen voor het trainen van paarden. Het bestaat uit een cirkelvormige gang waarin meerdere paarden tegelijk kunnen lopen, waardoor ze op een gecontroleerde manier kunnen trainen.

Verbetering van de conditie
Een trainingsmolen kan helpen om de algehele conditie van een paard te verbeteren. Door het gebruik van de trainingsmolen kan het paard op een gecontroleerde manier verschillende soorten bewegingen maken, zoals stappen, draven en galopperen. Dit kan helpen om de spieren van het paard te versterken en de algehele fitheid te verbeteren.

Voorkomen van blessures
Een trainingsmolen kan ook helpen om blessures bij paarden te voorkomen. Door de gecontroleerde omgeving van de trainingsmolen kan het paard trainen zonder de stress van ongelijke oppervlakken of andere afleidingen die normaal gesproken kunnen leiden tot blessures. Bovendien kan het trainen op een trainingsmolen helpen om de belasting van de gewrichten en botten van het paard te verminderen.

Verhoging van de trainingscapaciteit
Een trainingsmolen kan ook helpen om de trainingscapaciteit van een paard te verhogen. Door gebruik te maken van een trainingsmolen kan het paard in een kortere tijd een groter volume aan training afwerken. Dit kan helpen om de prestaties van het paard te verbeteren en zijn uithoudingsvermogen te vergroten.

Ideaal voor revalidatie
Een trainingsmolen kan ook ideaal zijn voor paarden die aan het revalideren zijn van een blessure. Door het gebruik van de trainingsmolen kan het paard op een gecontroleerde manier trainen zonder extra stress te ervaren. Hierdoor kan het paard geleidelijk aan terugkeren naar zijn normale trainingsroutine.

Efficiënte manier van trainen
Een trainingsmolen kan ook helpen om de training van meerdere paarden tegelijkertijd efficiënter te maken. Door het gebruik van een trainingsmolen kan een trainer meerdere paarden op een gecontroleerde manier trainen, waardoor hij meer tijd heeft om andere belangrijke taken uit te voeren.

Conclusie
Een trainingsmolen kan een waardevol hulpmiddel zijn bij het trainen van paarden. Het kan helpen om de conditie van het paard te verbeteren, blessures te voorkomen, de trainingscapaciteit te verhogen, ideaal zijn voor revalidatie en de training van meerdere paarden tegelijkertijd efficiënter te maken.

Gerelateerde producten