• Bel naar +31(0)546212361
  • Rechtstreeks uit de fabriek
  • 25 jaar ervaring
  • Kwaliteit en duurzaamheid

Mobiel betaalsysteem

Mobiel betalen voor Solarium 230V

Artikelnummer 21-5-60-00100

€ 1.001,88

€ 828,00 exclusief BTW

  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Administratieve vrijheid
  • Transparante kosten
  • Locatie-Onafhankelijk boeken
  • Klantenservice

Gemakkelijk & Betrouwbaar
Contantloze betaling voor uw paarden solarium.
Bent u eigenaar van een manege of pensionstal en wilt u een modern en gebruiksvriendelijk betalingssysteem aanbieden aan uw klanten? Dan zijn de contantloze oplossingen van Q-Line de ideale keuze voor uw bedrijf.

Administratievrij
Verspil geen tijd meer aan boekhouding, het innen van munten, het vervangen van kaarten of het worstelen met terugbetalingen. Met het Q-Line betaalsysteem zijn de meeste taken geautomatiseerd en kunnen direct vanaf uw Dashboard worden beheerd.

Eenvoudig & Transparant
Met het Q-Line betaalsysteem betaalt u een vast maandelijks abonnementsbedrag. Er zijn geen extra transactiekosten of servicekosten - alles is inbegrepen, zodat u altijd precies weet wat u kunt verwachten.

Uw solarium in uw broekzak
De solarium betaal-app van Q-Line begeleidt en ondersteunt gebruikers tijdens hun gehele sessie onder het solarium. Als ze een druk schema hebben, kunnen ze eerst de beschikbaarheid controleren en het solarium reserveren via het boekingssysteem van de app. Op het juiste moment ontvangen ze een melding om hen aan hun reservering te herinneren, en in de stal staat het solarium gereed.

Ze hoeven alleen maar hun paard onder het solarium te plaatsen en direct vanuit de mobiele app te betalen met hun favoriete betaalmethode, binnen enkele seconden. Zodra de sessie voorbij is, ontvangen ze een nieuwe melding om hen aan hun paard te herinneren.

Als gebruikers problemen ondervinden, kunnen ze altijd direct contact opnemen met ons ondersteuningsteam via de live chat van de app of door ons te bellen. Het gespecialiseerde ondersteuningsteam van Q-Line kan 92% van de gevallen oplossen terwijl de gebruiker nog steeds in de stal aanwezig is. Als een solarium niet naar behoren functioneert, bieden we gebruikers de mogelijkheid om namens hen het probleem aan de stalhouder te melden.

Boek waar u ook bent
De solarium betaal-app van Q-Line bevat een handig boekingssysteem voor de stal. Hiermee kunnen gebruikers ervoor zorgen dat er een solarium beschikbaar is wanneer ze hun paard willen laten genieten van het solarium. U kunt solariumsessies boeken vanaf elke locatie en pas betalen wanneer u de sessie onder het solarium start.

De app biedt zelfs de optie om de gebruiker voorafgaand aan de boeking een herinnering te sturen, zodat het zo eenvoudig mogelijk is om de sessie onder het solarium voor het paard te plannen.

Gerelateerde producten
Munt betaalsystemen

11 uitvoeringen vanaf € 726,00

Bekijk product
Elektrische lift

5 uitvoeringen vanaf € 1.079,32

Bekijk product
Solarium Ophangbeugel

4 uitvoeringen vanaf € 413,82

Bekijk product