• Bel naar +31(0)546633700

MeRCuRR Solarium

Basic

Artikelnummer 20-5-05-00230

€ 2.534,95

€ 2.095,00 exclusief BTW

  • Gezond voor paard
  • Goede doorbloeding
  • Minder blessures
  • Snelle melkzuur afvoer
  • Ontspant het paard
  • Snelle droging
  • Hogere spierelasticiteit

Betere doorbloeding
Door de infrarood stralen van het Q-Line solarium zal er een betere doorbloeding van de spieren plaatsvinden waardoor de afvalstoffenhuishouding in de spieren verbetert en uw paard minder snel last van blessures krijgt.
De opgewekte infrarood warmte van het Q-Line solarium zorgt ervoor dat bloedsuikers sneller door de spieren worden opgenomen. Ook wordt het melkzuur in de spieren sneller afgevoerd.

Warming-up
Een warming-up onder een solarium van Q-line voor een training of wedstrijd ontspant de spieren en vermindert de kans op blessures. Het solarium is ideaal voor het drogen van uw paard na een wasbeurt. De spierelasticiteit wordt door de opgewekte warmte van het Q-Line solarium bevorderd en werkt verzachtend bij blessures.

Therapeutisch
De Q-line solaria zijn ook verkrijgbaar met de laatste innovaties op het gebied van lichttherapie. Door het paard bloot te stellen aan bepaalde licht frequenties ontstaat er een therapeutische werking en komt uw paard weer in balans. In combinatie met de opgewekte warmte zal uw paard sneller herstellen na een zware inspanning.

Energiezuinig
Een Q-Line solarium verbruikt aanzienlijk minder energie dan een ander solarium, om het zelfde resultaat te bereiken.
De solariumdelen van speciaal samengesteld kunststof zorgen voor een minimaal warmte verlies en de luchtstroming vanuit de ventilator wordt verwarmd door de restwarmte binnenin het solarium.
De infrarood lampen in de Q-Line solaria zijn zo ontworpen dat ze in tegenstelling tot andere lampen een hogere temperatuur bereiken.

De Mercurr is vervaardigd uit slagvaste, hittebestendige kunststof en is zeer geschikt voor situaties waar minder ruimte beschikbaar is. Door zijn compacte vorm is het solarium in combinatie met was- en poetsplaats de ideale verzorgplek voor uw paard. Dit model heeft een ronde uitsparing bij de hals van het paard. De combinatie van 22 lampen en 4 ventilatoren zorgt voor een aangename warmtedeken over uw paard.

Gerelateerde producten