• Bel naar +31(0)546212361
  • Rechtstreeks uit de fabriek
  • 25 jaar ervaring
  • Kwaliteit en duurzaamheid

Mobiele rijbak beregening

Binnenbak beregening 20x40

Artikelnummer 26-5-20-03040

Prijs op aanvraag
Offerte aanvragen
  • Slijtvaste nevel sproeiers
  • Jaren beproefde elektronische aansturing
  • Uiterst robuust
  • Eenvoudige bediening
  • Aparte hoefslag beregening
  • Perfecte waterverdeling
  • Op elke plek in te zetten

Het mobiele rijbak-beregeningssysteem biedt een praktische en efficiënte oplossing om de rijbak van water te voorzien en de bodemhardheid aan te passen. Het systeem maakt gebruik van een rail systeem dat aan de nok van de rijhal is gemonteerd, waar een lorry heen en weer beweegt boven de rijbak, waardoor flexibiliteit en efficiëntie worden geboden bij het besproeien.

Het systeem maakt gebruik van zorgvuldig gekozen nozzles om de gewenste hoeveelheid water gelijkmatig over het rijvlak te verdelen. Door de snelheid van de lorry aan te passen, kan de neerslag op de bodem worden geregeld. Het verlagen van de snelheid zorgt voor meer water, terwijl het verhogen van de snelheid resulteert in minder neerslag.

Dit systeem maakt het mogelijk om de bodemhardheid van de rijbak nauwkeurig aan te passen aan de behoeften van paarden en ruiters. Hierdoor kunnen ideale omstandigheden worden gecreëerd voor verschillende soorten training, zoals een stevige bodem voor springoefeningen of een zachte bodem voor dressuur.

De mobiliteit van het beregeningssysteem biedt flexibiliteit, aangezien de lorry naar verschillende delen van de rijbak kan worden verplaatst. Hierdoor kunnen specifieke gebieden gericht worden beregend, bijvoorbeeld waar meer water nodig is of waar de bodem harder moet zijn.

Over het algemeen is dit systeem een praktische en efficiënte manier om de bodem van een rijbak te beregenen en aan te passen aan de gewenste bodemhardheid. Het biedt flexibiliteit, nauwkeurigheid en maatwerk voor verschillende trainingsdoeleinden.

Als je op zoek bent naar oplossingen om stofvorming in de rijbak tegen te gaan, bieden de Q-line® Beregeningssystemen een effectieve mogelijkheid. Deze systemen zorgen voor een gelijkmatige grondvochtigheid van de rijbodem, waardoor stofwolken worden voorkomen en een gezond en aangenaam rijvlak wordt gecreëerd.

Met het Q-line® Beregeningssysteem kunt u de beregening automatisch of handmatig regelen, afhankelijk van uw voorkeur. Hierdoor kunt u altijd rijden op een perfecte ondergrond en zorgen voor een langere levensduur van de bodem en een beter rijvlak.

De sproeikoppen van het Q-line® systeem kunnen afzonderlijk worden aangestuurd, waardoor u de beregening optimaal kunt verdelen en bepaalde delen van de rijbodem sneller kunnen drogen. De sproeiers zijn ontworpen voor een gelijkmatige beregening met de juiste beneveling.

Het gebruiksvriendelijke, waterdichte en afsluitbare besturingssysteem van Q-line® zorgt voor een probleemloze werking.

Vul het formulier in en stuur deze naar ons voor een scherpe aanbieding

Gerelateerde producten
Nevelbuis beregening

4 uitvoeringen vanaf € 6.149,22

Bekijk product