• Bel naar +31(0)546212361
 • Rechtstreeks uit de fabriek
 • 25 jaar ervaring
 • Kwaliteit en duurzaamheid

Aquatrainer

Ingebouwd

Artikelnummer 27-5-10-00010

Prijs op aanvraag
Offerte aanvragen
 • Oefening met weinig impact
 • Geavanceerde technologie-integratie
 • Superieur ontwerp en duurzaamheid
 • Doelmatig waterbeheer en filtratie
 • Maatwerk en toegankelijkheid
 • Programmeerbare workouts
 • Constructie van roestvrij staal
 • Snel vullen en legen van water
 • Toegang met afstandsbediening
 • Gebruiksvriendelijk onderhoud

Revolutioneren van de revalidatie en fitheid van paarden
De wereld van de revalidatie en training van paarden maakt een opmerkelijke evolutie door met de introductie van de AquaTrainer Standard, een innovatieve aquatrainingsband ontworpen om de zorg en fitheid van paarden naar een hoger niveau te tillen. Deze geavanceerde apparatuur combineert therapeutische voordelen en geavanceerde technologie om een ongeëvenaarde trainingservaring voor paarden te bieden. In dit artikel gaan we dieper in op de kenmerken en voordelen van de AquaTrainer Standard, een doorbraak in de gezondheid en conditie van paarden.

De Essentie van Aqua-Treadmills in de Zorg voor Paarden
Aqua-treadmills zijn essentiële hulpmiddelen geworden in de revalidatie, training en conditie van paarden. Door de natuurlijke beweging van paarden na te bootsen, bieden deze loopbanden een omgeving voor lage impact en hoge weerstand. De AquaTrainer Standard valt op doordat het paarden in staat stelt om kritieke spieren, pezen en ligamenten te trainen zonder de harde impact van een renbaan, waardoor snellere genezing en fitheid worden bevorderd.

De Ultieme Oplossing voor Bergopwaartse Workouts
Transformeer je bergopwaartse trainingervaring met de AquaTrainer, innovatief ontworpen met verstelbare hellingsniveaus variërend van 0-10%. Deze state-of-the-art AquaTrainer verhoogt de intensiteit van je workouts, waardoor de activatie van je voorwaartse bewegende spieren met maar liefst 27% wordt versterkt. Het gaat niet alleen om spieractivatie; de AquaTrainer richt zich ook op het versterken van je bovenlijn. Tijdens je training zul je aanzienlijke verbeteringen merken in de robuustheid van je rug- en nekspieren. De AquaTrainer is meer dan een trainingsaccessoire; het is een allesomvattend hulpmiddel dat zorgt voor een evenwichtige, effectieve en verbeterde trainingssessie, op maat gemaakt voor uitdagingen bergopwaarts.

Onthulling van de Kenmerken van de AquaTrainer Standard

De AquaTrainer Standard is ontworpen met eersteklas kenmerken die het onderscheiden:

Alle Onderdelen van Roestvrij Staal: Zorgt voor duurzaamheid en weerstand tegen corrosie.
Touchscreen
bediening met 200 Programma's: Gemakkelijk te programmeren, biedt veelzijdigheid voor verschillende trainings- en revalidatiebehoeften.
Unieke Reinigbaarheid:
Grote reinigingsluiken en gemakkelijk te openen deuren vergemakkelijken het onderhoud.
Snelle Waterinlaat en -afvoer: Maakt snelle vulling en lediging mogelijk, met een werkend niveau dat al binnen 3 minuten wordt bereikt.

Geavanceerde Technologie en Capaciteit
De AQI-3800 Water Trainer, een kerncomponent van de AquaTrainer Standard, belichaamt technologische vooruitgang. Het omvat een tank van 600 liter, een pompstation, watertank en verbindingen. De efficiëntie van het systeem wordt benadrukt door zijn twee voorfilters van 200/micron en een elektrisch paneel, wat zorgt voor schoon en veilig water voor de paarden. Opmerkelijk is dat de loopband 950 liter per minuut kan pompen, met twee pompen die 250 gallons per minuut circuleren.

Veiligheids- en Sanitaire Kenmerken
Veiligheid en hygiëne zijn van het grootste belang in de AquaTrainer Standard. Het beschikt over twee mandfilters van 200 micron om onzuiverheden zoals hooi en vuil te verwijderen. Bovendien wordt het geleverd met twee luiers, wat zorgt voor een schone en veilige omgeving voor de paarden. Het extra gemak van de afstandsbediening via smartphone verbetert de gebruikerservaring en veiligheid.

Installatievereisten
Hoewel de AquaTrainer Standard een indrukwekkende reeks kenmerken heeft, vereist de installatie een door de klant voorbereide infrastructuur. Dit omvat een put in de vloer om de loopband te accommoderen en elektrische stopcontacten voor aansluiting.

De AquaTrainer Standard vertegenwoordigt een grote sprong voorwaarts in de revalidatie en fitheid van paarden. De combinatie van geavanceerde technologie, veiligheidskenmerken en gebruiksgemak maakt het een onmisbaar instrument voor paardentrainers en revalidatieprofessionals. Door te investeren in de AquaTrainer Standard koop je niet alleen apparatuur, maar investeer je in de gezondheid en het welzijn van je paarden.

Ontdek hoe de AquaTrainer Standard je benadering van de zorg voor paarden kan transformeren.
Neem contact met ons op voor meer informatie en zie het verschil in het revalidatie- en fitheidstraject van je paard.