• Bel naar +31(0)546212361
 • Rechtstreeks uit de fabriek
 • 25 jaar ervaring
 • Kwaliteit en duurzaamheid

Aquatrainer

bodem montage

Artikelnummer 27-5-00-00020

Prijs op aanvraag
Offerte aanvragen
 • Oefening met weinig impact
 • Geavanceerde technologie-integratie
 • Superieur ontwerp en duurzaamheid
 • Doelmatig waterbeheer en filtratie
 • Maatwerk en toegankelijkheid
 • Programmeerbare workouts
 • Constructie van roestvrij staal
 • Snel vullen en legen van water
 • Toegang met afstandsbediening
 • Gebruiksvriendelijk onderhoud

Next level van paardentraining met geavanceerde technologie
In het domein van paardenverzorging en -training blijkt de AquaTrainer Basic een gamechanger te zijn. Ontworpen om stress te verminderen en genezing en fitheid te bevorderen, vertegenwoordigt deze aqua-loopband een belangrijke vooruitgang in de revalidatie en conditionering van paarden. Dit artikel verkent de talloze functies en voordelen die de AquaTrainer Basic biedt en laat zien waarom het onmisbaar is voor professionals in de paardensector.

Het Begrijpen van de Rol van Aqua-Loopbanden in de Gezondheid van Paarden
Aqua-loopbanden hebben de benadering van de gezondheid en fitheid van paarden gerevolutioneerd. De AquaTrainer Basic illustreert dit door paarden in staat te stellen essentiële spieren, pezen en ligamenten te trainen die tijdens reguliere trainingen op de renbaan worden gebruikt, maar zonder de schadelijke impact. Deze training met weinig impact en hoge weerstand is ideaal voor revalidatie, conditionering en het handhaven van de piekfysieke conditie van paarden.

De Ultieme Oplossing voor Bergopwaartse Workouts
Transformeer je bergopwaartse trainingervaring met de AquaTrainer, innovatief ontworpen met verstelbare hellingsniveaus variërend van 0-10%. Deze state-of-the-art AquaTrainer verhoogt de intensiteit van je workouts, waardoor de activatie van je voorwaartse bewegende spieren met maar liefst 27% wordt versterkt. Het gaat niet alleen om spieractivatie; de AquaTrainer richt zich ook op het versterken van je bovenlijn. Tijdens je training zul je aanzienlijke verbeteringen merken in de robuustheid van je rug- en nekspieren. De AquaTrainer is meer dan een trainingsaccessoire; het is een allesomvattend hulpmiddel dat zorgt voor een evenwichtige, effectieve en verbeterde trainingssessie, op maat gemaakt voor uitdagingen bergopwaarts.

Belangrijkste Kenmerken van de AquaTrainer Basic
De AquaTrainer Basic zit boordevol functies die zijn ontworpen om de trainingservaring voor paarden te verbeteren:

Constructie van Roestvrij Staal: Zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur.
Touchscreenbediening met 200 Programma's:
Biedt eenvoudige programmeerbaarheid en gevarieerde trainingsmogelijkheden.
Efficiënte Reiniging en Onderhoud: Grote reinigingsluiken en gemakkelijk te openen deuren vereenvoudigen het reinigingsproces.
Snelle Waterinlaat en -afvoer:
Bereikt het werkingsniveau al binnen 3 minuten, waardoor de downtime wordt geminimaliseerd.
Oplopen:
Om de Aquatrainer op de vloer te gebruiken

Geavanceerde Technologie-Integratie
Het hart van de AquaTrainer Basic is de AQI-3800 Water Trainer, die een tank van 600 liter en een efficiënt pompstation omvat. Het systeem heeft een capaciteit van 950 liter per minuut en twee voorfilters van 200/micron, samen met een elektrisch paneel, zorgen voor een soepele en schone werking. Het dubbele pompsysteem, dat in staat is om 250 gallons per minuut te pompen, weerspiegelt de robuuste prestaties van de machine.

Prioriteit voor Veiligheid en Netheid
Veiligheid en netheid staan voorop bij de AquaTrainer Basic. Het bevat twee mandfilters van 200 micron om vuil te verwijderen en zorgt voor waterzuivering. Bovendien wordt het geleverd met twee luiers. De toegevoegde functie van afstandsbediening via smartphone verbetert de operationele veiligheid en het gemak.

Installatie en Klantvereisten
Het installeren van de AquaTrainer Basic vereist enige voorbereiding van de klant, waaronder een put in de vloer voor effectieve reiniging en stopcontacten voor stroomaansluitingen. Deze initiële opstelling is cruciaal voor een optimale werking en langetermijnvoordelen van de apparatuur.

De AquaTrainer Basic is niet zomaar een loopband; het is een alomvattende oplossing voor de revalidatie en fitheid van paarden. De combinatie van geavanceerde technologie, robuuste veiligheidskenmerken en gemakkelijk onderhoud maakt het een onschatbaar hulpmiddel voor paardentrainers en revalidatiecentra. Investeren in de AquaTrainer Basic duidt op een toewijding aan de hoogste normen van paardenverzorging en -training.

Verhoog uw trainingsregime voor paarden met de AquaTrainer Basic.
Neem contact met ons op voor meer informatie en zet de eerste stap naar het transformeren van uw benadering van paardenverzorging.