• Bel naar +31(0)546212361
  • Rechtstreeks uit de fabriek
  • 25 jaar ervaring
  • Kwaliteit en duurzaamheid

Frequentieregelaar

1 naar 3 fasen

Artikelnummer 08-1-00-00067

€ 228,69

€ 189,00 exclusief BTW

  • Eenvoudig bedienbaar
  • Compact formaat
  • Inclusief EMC filter

Frequentieregelaar voor de aansturing van de elektromotor op de stap of trainingsmolen.

De frequentie regelaar is een apparaat dat gebruikt wordt om het toerental van de elektromotor van de molen te regelen.

Doormiddel van de potmeter op de besturingskast kan de snelheid van de molen ingesteld worden met de frequentieregelaar. De frequentieregelaars van Q-Line hebben allemaal ingebouwde diagnose elektronica waarmee de fouten of storingen uitgelezen kunnen worden. De frequentieregelaar kan zo geprogrammeerd worden dat de molen geleidelijk op start en ook weer geleidelijk stopt. Ook zit er standaard op de Q-Line frequentieregelaar een elektronisch remsysteem dat ervoor zorgt dat de molen na het stoppen een tijdje stilstaat zodat deze door de wind kan draaien tijdens het in of uithalen van de paarden.

De frequentie regelaar van Q-Line heeft ook een ingebouwde motorbeveiliging die nauwkeurig afgesteld kan worden op de stroom van de elektromotor.

Bij het programmeren van de frequentie regelaar kunnen wij telefonisch op afstand ondersteuning bieden om de frequentieregelaar perfect af te stellen voor de stap- trainingsmolen.

Er zijn 2 types frequentie regelaars. Standaard wordt de frequentieregelaar die van 1 fase 3 fasen maakt gebruikt maar de frequentieregelaar kan ook worden uitgevoerd in een 3 fasen in en 3 fasen uit systeem.


Andere merken:
Uiteraard kan de frequentie regelaar van Q-Line ook voor een andere kast geprogrammeerd worden. Onze technische afdeling helpt u graag om uw defecte frequentieregelaar uit te wisselen met een Q-line frequentieregelaar. Stuur een mail naar onze technische afdeling met een foto van de binnenkant van uw kast en ontvang een vrijblijvende offerte