• Bel naar +31(0)546212361
  • Rechtstreeks uit de fabriek
  • 25 jaar ervaring
  • Kwaliteit en duurzaamheid

Infrarood lampen

IR 100 Watt

Artikelnummer 09-1-00-00210

€ 15,98

€ 13,21 exclusief BTW

  • Lange levensduur
  • Meer warmte
  • Betere bloedcirculatie

Infraroodlampen voor paarden

Bij Q-Line kunt u terecht wanneer u op zoek bent naar infraroodlampen voor paarden. Bij ons bedrijf koopt u enkel en alleen infraroodlampen van de beste kwaliteit. De infrarood lamp voor de solariums heeft een hoge levensduur door de speciale constructie, lees hier meer over de Q-Line infrarood lamp. Bekijk vandaag nog alle producten uit ons volledige assortiment en kom erachter of uw gewenste artikelen ertussen zitten!

Infraroodlampen voor paarden voor een betere doorbloeding van de spieren

Ons bedrijf biedt infraroodlampen. Door de infrarood stralen die van de infraroodlampen voor paarden afkomen, zal er een betere doorbloeding van de spieren plaatsvinden. Hierdoor zal de afvalstoffenhuishouding in de spieren verbeterd worden en uw paard zal minder snel last krijgen van blessures. De opgewekte infraroodwarmte van de lampen voor paarden zorgt ervoor dat bloedsuikers sneller door de spieren worden opgenomen. Ook wordt het melkzuur in de spieren hierdoor sneller afgevoerd. Voor deze lampen en vele andere paardensportartikelen kunt u bij ons terecht.

Plaats direct uw bestelling

Heeft u interesse in deze infraroodlampen voor paarden? Of bent u eerder op zoek naar andere artikelen? Denk bijvoorbeeld een trainingsmolen of andere trainingsbenodigdheden voor uw paard? Neem hiervoor direct contact op met ons bedrijf en vraag naar de mogelijkheden! Dit doet u door te bellen naar +31(0)546633700 of stuur een e-mail naar info@Q-Line.com. Heeft u vragen over het verzenden en het retourneren van de bestelde producten? Ook hierover staan wij u graag te woord.