• Bel naar +31(0)546212361
  • Rechtstreeks uit de fabriek
  • 25 jaar ervaring
  • Kwaliteit en duurzaamheid

Ophang en montage sets

Ketting en haken

Artikelnummer 21-3-00-00240

€ 48,40

€ 40,00 exclusief BTW

Solarium Standaard Ophangset speciaal ontworpen voor onze Q-Line solariums, deze ophangset zorgt voor een zorgeloze installatie-ervaring en is duurzaam. Ontdek waarom onze Q-Line Solarium Standaard Ophangset uw beste keuze is:

Geoptimaliseerd voor Q-Line Solariums: Onze ophangset is nauwkeurig afgestemd op de specificaties van Q-Line solariums, waardoor een perfecte pasvorm en optimale prestaties gegarandeerd zijn. Wanneer u kiest voor Q-Line, kiest u voor naadloze integratie en maximale efficiëntie.

Inclusief Essentiële Componenten: De Q-Line Solarium Standaard Ophangset wordt standaard geleverd met vier stevige kettingen van een meter, compleet met harpsluitingen voor een veilige bevestiging. Daarnaast zijn plafondhaken en pluggen inbegrepen, zodat u niet hoeft te zoeken naar aanvullende onderdelen. Alles wat u nodig heeft voor een soepele installatie, wordt meegeleverd.

Robuust en Veilig: Wij begrijpen het belang van veiligheid bij het installeren van solariums. Daarom zijn onze kettingen en bevestigingsmaterialen vervaardigd met duurzame en robuuste materialen. Hierdoor kunt u vertrouwen op een stevige ophanging die de tand des tijds doorstaat.

Eenvoudige Installatie met Q-Line Kwaliteit: Onze Q-Line Solarium Standaard Ophangset staat synoniem voor eenvoudige installatie. Dankzij duidelijke instructies en de gebruiksvriendelijkheid van onze producten is het ophangen van uw Q-Line solarium een moeiteloze ervaring.

Kies voor Q-Line en ervaar de perfecte combinatie van innovatie, kwaliteit en gebruiksgemak met onze Solarium Standaard Ophangset. Voor verdere vragen of aanvullende informatie staan onze experts altijd klaar om u te assisteren. Ontdek vandaag nog de wereld van comfort en zorg voor uw paarden met Q-Line.