• Bel naar +31(0)546212361
  • Rechtstreeks uit de fabriek
  • 25 jaar ervaring
  • Kwaliteit en duurzaamheid

Longeeroverkapping Dome

Voor 15 meter molen

Artikelnummer 17-5-25-00015

Prijs op aanvraag
Offerte aanvragen
  • Gegalvaniseerde stalen constructie
  • Berekend volgens de norm NEN-EN 1990:2002
  • Volledig overdekte hoefslag
  • Voldoende oversteek
  • Verstevigde voetplaten

Constructiedetails:
De overkapping is vervaardigd uit gegalvaniseerd balkstaal , verdeeld over een aantal secties. Alle staaldelen zijn verzinkt volgens de hoogste normen (NEN-EN-ISO 1461-99) en zijn zorgvuldig doorgerekend volgens de geldende bouwvoorschriften.

Dakbedekking:
De dakbedekking bestaat uit stalen profielplaten met het befaamde 32mm damwandprofiel. Deze platen zijn gemaakt van hoogwaardig staal met een duurzame coating, op maat gemaakt voor de overkapping. U heeft de vrijheid om een kleur te kiezen uit de Granite HDX of Solano NX coatings. Bij deze keuze geldt een garantie van 30 jaar op de coating, verstrekt door de fabrikant van het gecoate staal (Arcelor) in samenwerking met de leverancier.

Anti-condens Vilt:
De dakplaten zijn standaard uitgerust met anti-condens vilt aan de onderzijde. Dit vilt, dat machinaal is aangebracht tijdens het vormen van het profiel, absorbeert vocht (maximaal 600 gr/m2) en verdampt dit tussen condensatieperiodes, waardoor condensvorming wordt verminderd.

Stalen Profiel Gordingen:
Onze overkappingen zijn voorzien van standaard stalen profielgordingen. Dit veelzijdige profiel kan dienen als dakgording, wandgording of vloerligger. De sterkte van dit profiel wordt versterkt door de naar binnen gebogen extra lip, met een standaard zinklaag van Z275 (275 g/m²) of ZMA140 (140 g/m²).

Sneeuwlast:
De overkapping is ontworpen om de sneeuwlast te dragen. Het is belangrijk op te merken dat de verantwoordelijkheid voor de sneeuwlast bij de klant ligt. Alle claims na levering worden afgewezen.

In conclusie bieden wij u een hoogwaardige en duurzame oplossing voor uw Q-line Longeerpiste-overkapping in staal. Onze constructie garandeert niet alleen de nodige stevigheid en veiligheid, maar ook een langdurige bescherming tegen de elementen dankzij de hoogwaardige coating en anti-condens voorzieningen. Wij staan klaar om met vakmanschap en toewijding aan uw project te werken.