• Bel naar +31(0)546212361
  • Rechtstreeks uit de fabriek
  • 25 jaar ervaring
  • Kwaliteit en duurzaamheid

Hoefslagoverkapping Passage

Voor 12 meter molen

Artikelnummer 17-5-10-00012

Prijs op aanvraag
Offerte aanvragen
  • Gegalvaniseerde stalen constructie
  • Berekend volgens NEN-EN 1990:2002
  • Volledig overdekte hoefslag
  • Voldoende oversteek
  • Verstevigde voetplaten

Q-line Hoefslag Overkappingen: Optimale Bescherming voor Uw Paarden

Onze overkappingen zijn ontworpen om uw paarden het hele jaar door te beschermen tegen diverse weersomstandigheden, zoals zon, regen en sneeuw, terwijl ze de dagelijkse training in de trainingsmolen optimaliseren.

Waarom kiezen voor Q-line Overkappingen?

Hoogwaardige Constructie:
Onze overkappingen zijn vervaardigd uit topkwaliteit gegalvaniseerd balkstaal en nauwgezet ontworpen volgens de actuele bouwnormen. Deze grondige aanpak garandeert een stevige en veilige structuur, essentieel voor de bescherming van uw paarden.

Duurzame Dakbedekking:
Wij gebruiken stalen profielplaten met een 32mm damwandprofiel voor de dakbedekking. Deze op maat gemaakte platen, vervaardigd uit robuust staal en voorzien van een duurzame coating, bieden een lange levensduur en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Met een 30-jarige garantie op de coating van Arcelor, kunt u vertrouwen op de kwaliteit en duurzaamheid van onze dakbedekking.

Innovatief Anti-condens Vilt:
Onze dakplaten zijn standaard uitgerust met een geavanceerd anti-condens vilt. Dit vilt absorbeert vocht effectief en voorkomt condensvorming, wat bijdraagt aan een gezonder klimaat voor uw paarden.

Sterke Stalen Profiel Gordingen:
De overkappingen zijn voorzien van sterke stalen profielgordingen, beschermd met een standaard zinklaag. Deze gordingen zijn niet alleen robuust, maar ook bestand tegen de tand des tijds, waardoor ze een duurzame keuze zijn voor uw overkapping.

Berekeningen voor Sneeuwlast en Windgebied:
Onze overkappingen zijn ontworpen om een sneeuwlast tot 2500N te dragen en zijn berekend voor windgebied 3, wat onze toewijding aan duurzaamheid en veiligheid onderstreept.

Kies voor Duurzaamheid, Kies voor Q-line
Bij Q-line richten we ons niet alleen op het beschermen van uw paarden, maar ook op het verzekeren van de langdurige functionaliteit van uw stal. Onze hoogwaardige constructie en doordachte details maken Q-line overkappingen de ideale keuze voor elke stalbezitter. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij uw stal kunnen transformeren.

Gerelateerde producten