• Bel naar +31(0)546212361
  • Rechtstreeks uit de fabriek
  • 25 jaar ervaring
  • Kwaliteit en duurzaamheid

Vitafloor stalunit

Standaard

Artikelnummer 33-5-10-00230

Prijs op aanvraag
Offerte aanvragen
  • Verbeterde bloedsdoorstroming
  • Snellere genezing blessures
  • Spierkracht toename
  • Verbeterde botregeneratie

Vitafloor® Stalunit: De Revolutionaire Keuze in Paardenwelzijn

Maximale Vrijheid en Veiligheid voor Paarden
De Vitafloor® stalunit is ons meest populaire model, omdat het paarden de vrijheid biedt om zich volledig te bewegen en te ontspannen. Dit ontwerp elimineert de noodzaak voor constante supervisie, waardoor paarden in hun natuurlijke staat van rust kunnen blijven terwijl ze van de therapie genieten.

Aanbevolen Gebruik voor Optimale Bewegingsvrijheid
Het is ideaal dat paarden zich vrij kunnen bewegen op de Vitafloor®. Daarom raden we aan om wanden rond het product te bouwen, waardoor het paard niet vastgezet hoeft te worden. Het gebruik van de Vitafloor® stalunit is niet risicovoller dan wanneer het paard in zijn eigen stal staat. Dit model is optioneel uitgerust met een liftfunctie die de vloer met tussenpozen aan één zijde omhoog brengt, wat leidt tot verhoogde spierstimulatie.

30% Meer Spierontwikkeling met Liftfunctie
Uit intern onderzoek is gebleken dat de liftfunctie in het bijzonder de ontwikkeling van het spierstelsel met 30% verhoogt, vergeleken met een trilvloer zonder deze functie. Dit onderstreept de effectiviteit van de Vitafloor® in het versterken van de spieren van het paard.

Gebruiksvriendelijk en Onderdeel van Dagelijkse Training
De Vitafloor® is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en wordt snel een vast onderdeel van de dagelijkse trainingsroutine. De vloer kan worden ingebouwd in een bestaande of nieuwe stal, met maten variërend van 1,8x3 tot 3,5x3 meter, en aangepaste maten zijn ook beschikbaar.

Tevreden Gebruikers en Efficiënte Behandeling
Alle gebruikers van Vitafloor® melden hoge tevredenheid met de behaalde resultaten. Één Vitafloor®-unit kan gemakkelijk 15-20 paarden per dag behandelen. Het proces is eenvoudig: plaats het paard op de Vitafloor®, start het programma en haal het paard er weer af als het programma is voltooid. De meeste paarden wennen snel aan de Vitafloor® (vaak al bij de eerste keer), waardoor directe begeleiding niet nodig is. Bovendien schakelt het programma automatisch uit, wat bijdraagt aan het gebruiksgemak.

Veilig, Praktisch en Onderhoudsvrij
De Vitafloor® is niet alleen eenvoudig in gebruik, maar ook praktisch veilig en vrijwel onderhoudsvrij. Dit maakt het een uitstekende keuze voor paardeneigenaren en -trainers die op zoek zijn naar een effectieve en efficiënte manier om de gezondheid en het welzijn van hun paarden te verbeteren.

Laura Graves, American Dressage athlete.

“Ik had het voorrecht om een Vitafloor te gebruiken terwijl ik in België op stal stond ter voorbereiding op de Wereldruiterspelen van 2014. Ik aarzelde of mijn paard nerveus zou zijn, maar hij accepteerde de sessies heel snel en leidde zichzelf al snel naar de vloer! Vitafloor helpt mijn paarden comfortabel te houden op manieren die ik niet kan. De vibratie dringt veel dieper door dan welke icing-technologie of massage dan ook en behandelt het hele lichaam in elke sessie. Naast de fysieke voordelen, zijn de paarden er dol op!”

Meer ervaringen