• Bel naar +31(0)546633700

Vitafloor stalunit

Standaard

Artikelnummer 33-5-10-00230

Prijs op aanvraag
Offerte aanvragen
  • Verbeterde bloedsdoorstroming
  • Snellere genezing blessures
  • Spierkracht toename
  • Verbeterde botregeneratie

De Vitafloor® stalunit is ons meest populaire model omdat de paarden zich volledig vrij kunnen bewegen en ontspannen, zonder dat u ze in de gaten hoeft te houden.
Het is beter als het paard zich los op de Vitafloor® kan bewegen en het is daarom aan te bevelen om wanden om het product te bouwen, zodat het paard niet vastgezet hoeft te worden. Het risico bij gebruik van een Vitafloor® stalunit is niet groter dan wanneer het paard in zijn eigen stal zou staan. Dit model wordt optioneel geleverd met een liftfunctie die ervoor zorgt dat de vloer met tussenpozen aan 1 zijde omhoog komen, wat leidt tot verhoogde spierstimulatie. Uit intern onderzoek is gebleken dat met name deze liftfunctie de ontwikkeling van het spierstelsel met 30% verhoogt ten opzichte van een trilvloer zonder liftfunctie.

De Vitafloor® is gebruiksvriendelijk en wordt al snel onderdeel van de dagelijkse trainingsroutine. De vloer wordt ingebouwd in een bestaande of nieuwe stal van 1,8x3 / 3x3 / 3,5x3 meter, uiteraard zijn aangepaste maten ook verkrijgbaar. Alle Vitafloor® gebruikers zijn zeer tevreden met de behaalde resultaten en 1 Vitafloor® kan met gemak 15-20 paarden per dag behandelen. En het enige wat u hoeft te doen is het paard op de Vitafloor® te zetten en weer af te doen als het programma is afgelopen. Als de paarden er eenmaal aan gewend zijn (wat meestal de eerste keer het geval is), is er geen directe begeleiding meer nodig en omdat het programma automatisch uitschakelt, hoef je niet te wachten tot het programma is afgelopen. Het is zeer eenvoudig, praktisch veilig in gebruik en vrijwel onderhoudsvrij.

Laura Graves

“Ik had het voorrecht om een Vitafloor te gebruiken terwijl ik in België op stal stond ter voorbereiding op de Wereldruiterspelen van 2014. Ik aarzelde of mijn paard nerveus zou zijn, maar hij accepteerde de sessies heel snel en leidde zichzelf al snel naar de vloer! Vitafloor helpt mijn paarden comfortabel te houden op manieren die ik niet kan. De vibratie dringt veel dieper door dan welke icing-technologie of massage dan ook en behandelt het hele lichaam in elke sessie. Naast de fysieke voordelen, zijn de paarden er dol op!”

Meer ervaringen