• Bel naar +31(0)546212361
  • Rechtstreeks uit de fabriek
  • 25 jaar ervaring
  • Kwaliteit en duurzaamheid

Warm-Up Massagedekje

ontspant de paardenrug al voordat erop gestegen wordt

Artikelnummer 650-5-10-00001

€ 626,78

€ 518,00 exclusief BTW

  • Innovatieve Technologie
  • Gerichte Verlichting
  • Diepgaande Massage
  • Ritmisch Ontspannen

Een sterke, onbelemmerde spierstructuur is de sleutel tot een soepele rug!

Optimaliseer de tijd besteed aan het schoonmaken door de rug van het paard al in de stal op een eenvoudige en comfortabele manier te ontspannen. Geen gedoe bij het opstijgen - ervaar een reeds ontspannen en actieve paardenrug tijdens de fase van ontspanning. Onze innovatieve Warm-Up, gebaseerd op bewezen klassieke massagetechnieken, biedt gerichte verlichting, startend bij de schoft en de rugspieren.

Beginnend met een rustgevende strijkmassage voor gewenning, wordt gevolgd door een fase van ontspanning en daarna een krachtige klop- en trilmassage. Deze diepgaande massage bevordert de bloedcirculatie, verhoogt de zuurstofvoorziening en elimineert metabole afvalstoffen. Het ritmische ontspannen en aanspannen van de rugspieren stimuleert de doorbloeding, wat essentieel is voor spierherstel en groei.

Onze Warm-Up is niet alleen effectief voor dagelijks gebruik, maar ook een waardevolle ondersteuning na het rijden, vooral aan te bevelen na blessures of trainingspauzes. Met drie selecteerbare sterktes biedt het een op maat gemaakte, gecontroleerde massage-ervaring.

Bovendien vereist onze Warm-Up geen speciaal onderhoud. Het duurzame nylonmateriaal maakt het eenvoudig schoon te maken met water en een borstel. Ontdek de voordelen van Warm-Up voor de algehele gezondheid en prestaties van je paard, en investeer in de ultieme ontspanningsoplossing.

Vicky Jeffries

Na de eerste behandeling met de warm-up kon ik eindelijk, na 3 jaar van alles proberen, normaal zonder stress op mijn paard stappen die eindelijk stil bleef staan. Ik ben verbaasd over het verschil dat het mounty-pad in minder dan een week voor Jack heeft gemaakt.

Meer ervaringen