• Bel naar +31(0)546633700

Warm-Up Massagedekje

Geen swingende paardenrug zonder losgelaten en sterke spieren!

Artikelnummer 650-5-10-00001

€ 626,78

€ 518,00 exclusief BTW

  • Ontspannen paard
  • Losse rug
  • Goede doorbloeding

Het Warm-Up massage dekje (voorheen Mounty massage dekje) wordt gebruikt voor het losmaken en het versterken van de rugspieren van het paard. Het accu-gestuurde massage dekje combineert de beste eigenschappen van de bestaande massagetechnieken: handdruk massage, klopmassage en trillingsmassage. De drukmassage bereidt de rug optimaal voor op de daaropvolgende trillingsmassage. Die kan daarna in de diepte werken. De spieren worden optimaal doorbloedt en met voeding voorzien. Spiervezels worden gevormd en de spieren versterkt. De losmaakfase wordt korter en de rugspieren kunnen meteen na het opstijgen aan het werk.

Na (of tijdens) een blessure of trainingspauze helpt de Warm-Up om spieren weer op te bouwen of te onderhouden zonder stress. Je paard wordt voorzichtig en effectief gemasseerd. Geen strakke rug tijdens het opstijgen, maar een fijne ontspannen en losgelaten paardenrug.

Het zonder dwang aan- en ontspannen van de rugspieren bevordert de bloedsomloop. Dit leidt tot de noodzakelijke aanvoer van zuurstof en de afvoer van afvalstoffen. Alleen bij optimale verzorging is de spier in staat is om nieuwe spiervezels aan te maken en zichtbaar in omvang toe te nemen. Daarom wordt ook een aanvullende behandeling na het rijden aanbevolen.

Vicky Jeffries

Na de eerste behandeling met de warm-up kon ik eindelijk, na 3 jaar van alles proberen, normaal zonder stress op mijn paard stappen die eindelijk stil bleef staan. Ik ben verbaasd over het verschil dat het mounty-pad in minder dan een week voor Jack heeft gemaakt.

Meer ervaringen