• Bel naar +31(0)546212361
  • Rechtstreeks uit de fabriek
  • 25 jaar ervaring
  • Kwaliteit en duurzaamheid

Munt betaalsystemen

Inworp €0,5 munt

Artikelnummer 21-5-60-00010

€ 742,94

€ 614,00 exclusief BTW

  • Efficiëntie en Gemak
  • Nauwkeurig
  • Compleet met kabels
  • Veilig
  • Diverse valuta
  • Compact ontwerp

Het aanschaffen van een muntapparaat voor een paardensolarium kan verschillende voordelen hebben, zowel voor jou als eigenaar als voor de gebruikers van het solarium, namelijk je paarden. Hier zijn enkele redenen waarom het de moeite waard kan zijn om een muntapparaat te overwegen:

Kostenherstel:
Een muntapparaat stelt je in staat om de kosten van het solariumgebruik door de eigenaren van de paarden te laten dekken. Dit kan helpen om de initiële investering en de lopende kosten van het solarium te compenseren.

Gereguleerd gebruik:
Door gebruik te maken van een muntapparaat, kun je het gebruik van het solarium beter beheren en reguleren. Dit voorkomt overmatig gebruik en zorgt ervoor dat het solarium beschikbaar is wanneer het nodig is.

Onderhoud en operationele kosten:
Het gebruik van een muntapparaat kan helpen bij het dekken van de onderhouds- en operationele kosten van het solarium, zoals elektriciteit, lampvervanging en eventuele reparaties.

Incentive voor onderhoud:
Eigenaren van paarden hebben vaak meer zorg voor faciliteiten waarvoor ze betalen. Het hebben van een muntapparaat kan eigenaren aanmoedigen om het solarium in goede staat te houden en ervoor te zorgen dat het goed wordt onderhouden.

Verantwoordelijkheid voor gebruik
: Een muntapparaat kan helpen om de verantwoordelijkheid voor het correcte gebruik van het solarium bij de eigenaren van de paarden te leggen. Ze zullen waarschijnlijk meer aandacht besteden aan de richtlijnen voor gebruik als ze ervoor betalen.

Extra inkomstenbron
: Als het solarium in een omgeving wordt geplaatst waar meerdere eigenaren van paarden er toegang toe hebben, kan het installeren van een muntapparaat een extra inkomstenbron creëren voor jou als eigenaar.

Flexibele tariefstructuren:
Met een muntapparaat kun je verschillende tarieven instellen, afhankelijk van de duur van het gebruik of andere factoren. Dit stelt je in staat om flexibele tariefstructuren aan te bieden die aan de behoeften van verschillende klanten voldoen.

Het is belangrijk om een balans te vinden tussen het dekken van kosten en het bieden van een betaalbare en aantrekkelijke service voor eigenaren van paarden. Het implementeren van een muntapparaat kan een goede manier zijn om deze balans te bereiken en tegelijkertijd te zorgen voor een duurzaam en goed onderhouden paardensolarium.

Gerelateerde producten
Mobiel betaalsysteem

4 uitvoeringen vanaf € 1.001,88

Bekijk product
Betaalsysteem opties

6 uitvoeringen vanaf € 87,12

Bekijk product
MeRCuRR Solarium

8 uitvoeringen vanaf € 2.534,95

Bekijk product