• Bel naar +31(0)546212361
  • Rechtstreeks uit de fabriek
  • 25 jaar ervaring
  • Kwaliteit en duurzaamheid

MaXuSS Solarium

Standaard

Artikelnummer 20-5-10-00230

Vanaf € 5.095,00
Offerte aanvragen
  • Gezond voor paard
  • Goede doorbloeding
  • Minder blessures
  • Snelle melkzuur afvoer
  • Ontspant het paard
  • Snelle droging
  • Hogere spierelasticiteit

Betere doorbloeding
Door de infrarood stralen van het Q-Line paardensolarium zal er een betere doorbloeding van de spieren plaatsvinden waardoor de afvalstoffenhuishouding in de spieren verbetert en uw paard minder snel last van blessures krijgt. De opgewekte infrarood warmte van het Q-Line solarium zorgt ervoor dat bloedsuikers sneller door de spieren worden opgenomen. Ook wordt het melkzuur in de spieren sneller afgevoerd.

Warming-up
Een warming-up onder een solarium van Q-line voor een training of wedstrijd ontspant de spieren en vermindert de kans op blessures. Het paardensolarium is ideaal voor het drogen van uw paard na een wasbeurt. De spierelasticiteit wordt door de opgewekte warmte van het Q-Line solarium bevorderd en werkt verzachtend bij blessures.

Therapeutisch
De Q-line solaria zijn ook verkrijgbaar met de laatste innovaties op het gebied van lichttherapie. Door het paard bloot te stellen aan bepaalde licht frequenties ontstaat er een therapeutische werking en komt uw paard weer in balans. In combinatie met de opgewekte warmte zal uw paard sneller herstellen na een zware inspanning.

Afwerking
Het solarium, met een mooi afgewerkte body, volgt de lijnen van het paard zodat elke spiergroep op de juiste manier wordt aangeschenen door de IR lampen. Door de hittebestendige kunststof, de lampen in kunststof houders en door het hergebruiken van restwarmte kan er een zeer hoog rendement behaald worden.

De voorste en achterste delen kunnen separaat van elkaar bewegen zodat u altijd de juiste instelling kunt maken . Het solarium is afgewerkt met ronde kanten waardoor de kans op letsel aan uw paard wordt uitgesloten. De lampen zijn hoger geplaatst dan de ondervlakken. Hierdoor is de kans op aanraking met de warme IR lampen geminimaliseerd.

Energiezuinig
Een Q-Line solarium verbruikt aanzienlijk minder energie dan een ander solarium, om het zelfde resultaat te bereiken. De solariumdelen van speciaal samengesteld kunststof zorgen voor een minimaal warmte verlies en de luchtstroming vanuit de ventilator wordt verwarmd door de restwarmte binnenin het solarium. De infrarood lampen in de Q-Line solaria zijn zo ontworpen dat ze in tegenstelling tot andere lampen een hogere temperatuur bereiken.

Gerelateerde producten
Infrarood lampen

4 uitvoeringen vanaf € 10,08

Bekijk product
Aanlijnpalen

6 uitvoeringen vanaf € 504,57

Bekijk product
Horselight

3 uitvoeringen vanaf € 669,13

Bekijk product