• Bel naar +31(0)546212361
  • Rechtstreeks uit de fabriek
  • 25 jaar ervaring
  • Kwaliteit en duurzaamheid

1 Laags Zadelpad

Zadelmaat 16 - 16,6 inch / 40,6 - 41,9 cm

Artikelnummer 810-5-02-24015

€ 133,10

€ 110,00 exclusief BTW

  • Gratis verzending in NL
  • Perfecte drukverdeling
  • Super schokabsorptie
  • Goede ventilatie
  • Lichtgewicht

De Sedelogic 1-laags zadelpad is specifiek ontworpen voor dagelijks gebruik, waarbij er niet veel opvulling nodig is, maar nog steeds een goede schokabsorptie vereist is.

Een zadelonderlegger van Sedelogic is een essentiële accessoire met talloze voordelen voor zowel jouw paard als jezelf tijdens het rijden. Hier zijn enkele redenen waarom we het gebruik van een zadelonderlegger ten zeerste aanbevelen.

Comfort en bescherming:
Een zadelonderlegger biedt extra comfort en demping tussen het zadel en de rug van je paard. Het helpt drukpunten te verminderen en schokken op te vangen tijdens het rijden, waardoor je paard zich prettiger voelt en minder blessuregevoelig is.

Juiste pasvorm:
Een zadelonderlegger kan kleine oneffenheden in de pasvorm van het zadel opvangen. Het kan het zadel iets opvullen of liften, waardoor de druk gelijkmatiger over de rug van je paard wordt verdeeld. Dit is vooral nuttig als je paard een afwijkende rug vorm heeft of als het zadel niet perfect past.

Zweetabsorptie:
Tijdens het rijden kan je paard flink transpireren. Een hoogwaardige zadelonderlegger kan zweet absorberen en afvoeren, waardoor de rug van je paard droger blijft. Dit helpt huidirritaties en schuurplekken te voorkomen, wat essentieel is voor een gezonde huid.

Hygiëne:
Het gebruik van een zadelonderlegger vergemakkelijkt ook het schoonmaken en onderhouden van je zadel. Het beschermt het zadel tegen direct contact met het zweet en de oliën van je paard, waardoor het zadel langer meegaat en minder snel vuil wordt. Daarnaast kan de zadelonderlegger eenvoudig worden verwijderd en gewassen, zodat je altijd een schone en frisse onderlegger hebt.

Al met al biedt het gebruik van een zadelonderlegger dus vele voordelen voor het welzijn en comfort van je paard, evenals voor de duurzaamheid van je zadel. Het is belangrijk om een kwalitatief hoogwaardige zadelonderlegger te kiezen die geschikt is voor jouw specifieke behoeften en past bij het type zadel dat je gebruikt.

De Sedelogic zadelpad is het eerste zadeldekje dat is ontwikkeld om onder het paardenzadel te worden gebruikt, waarbij uitgebreide drukmetingen zijn verricht. Een team van dierenartsen, technici, een wetenschapper van een academisch ziekenhuis en een gerenommeerde zadelmaker heeft met behulp van lucht- en ruimtevaarttechnieken deze unieke en prestatie verhogende zadelonderlegger ontwikkeld. Deze zadelpad is geschikt voor alle disciplines in de paardensport, zowel voor topsporters als recreatieve ruiters.

Marc-Peter Spahn & Ykje Baron

Heel dankbaar hiervoor !!! We hebben hem vandaag ontvangen en meteen uitgeprobeerd, Top! We hebben nu 3 verschillende types en we kunnen ze alle drie gebruiken, We hebben onze gel-pads ingeruild voor de Sedelogic pads want de paarden lopen er super onder.

Meer ervaringen
Gerelateerde producten