• Bel naar +31(0)546212361
  • Rechtstreeks uit de fabriek
  • 25 jaar ervaring
  • Kwaliteit en duurzaamheid

Vitafloor VME

met basic besturing

Artikelnummer 33-5-05-23230

Prijs op aanvraag
Offerte aanvragen
  • Mobiel
  • Verticale vibratie
  • Geruisloos
  • Eenvoudige bediening

Transformerende Whole Body Vibration technologie voor Paarden

Revolutionaire Training en Rehabilitatie voor Paarden:
Vitafloor presenteert het VME-trillingsvloersysteem, een baanbrekende vooruitgang in de technologie voor paardengezondheid. Geïnspireerd door methoden die worden gebruikt in astronautentraining om botdichtheid en spiermassa te verbeteren, is de Vitafloor VME specifiek ontworpen voor paarden en biedt ongeëvenaarde fitnessverbetering en vetverbrandingsmogelijkheden.

Belangrijkste Gezondheidsvoordelen:
Spiergroei en Herstel:
Versnel spierontwikkeling en herstel, ideaal na intensieve training.
Verbeterde Bloedcirculatie:

Bevorder optimale circulatie, essentieel voor paardengezondheid en vitaliteit.
Revalidatie van Peesblessures:

Help bij het herstel en de preventie van peesblessures, cruciaal voor de langetermijngezondheid van paarden.

Compact, Duurzaam en Veelzijdig:
De Vitafloor VME valt op door zijn strakke, compacte ontwerp, met afmetingen van slechts 90 cm x 200 cm. Het integreert gemakkelijk in verschillende ruimtes, waardoor het een ideale keuze is voor diverse trainingsomgevingen. Gebouwd met duurzame materialen en voorzien van verstelbare poten, is de VME veerkrachtig en aanpasbaar. De waterbestendige bedieningskast met variabele frequentieregeling verbetert de functionaliteit, waardoor het geschikt is voor een scala aan trainingsbehoeften.

Eenvoud Ontmoet Efficiëntie:
Het eenvoudige installatieproces van de VME, dat alleen een harde, vlakke ondergrond en een standaard 230 V-aansluiting vereist, illustreert het gebruikersgemak. Deze eenvoudige aanpak maakt het een perfecte optie voor paardeneigenaren en trainers die op zoek zijn naar een effectieve, onderhoudsarme oplossing voor paardengezondheid en welzijn.

Een Omvattend Hulpmiddel voor Training en Massage:
Niet alleen is de Vitafloor VME effectief bij het voorkomen en behandelen van blessures, maar het dient ook als een veelzijdig hulpmiddel voor algemene paardentraining en massage. Of het nu gaat om herstel na intensieve training of reguliere wellnessroutines, de VME is uw alles-in-één oplossing.

Verbeter Vandaag Nog de Prestaties en het Welzijn van uw Paard:
Klaar om de training en revalidatie van uw paard naar een hoger niveau te tillen?

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe de Vitafloor VME een gamechanger kan zijn in uw routine voor paardenverzorging. Verbeter moeiteloos de gezondheid en prestaties van uw paard met Vitafloor.

Steffen Peters S. Peters Dressage, San Diego CA, USA

"Wedstrijdpaarden in topvorm" "De Vitafloor is een waardevolle aanvullen voor onze wedstrijdpaarden, het helpt echt om ze in topvorm, zuiver en gezond te houden!"

Meer ervaringen